Nehoda autobusu: Řidič si dojel pro smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nehoda autobusu: Řidič si dojel pro smrt!

Následky nehody hasiči likvidovali téměř tři hodiny.
Následky nehody hasiči likvidovali téměř tři hodiny. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Jízdu smrti prožilo včera dopoledne čtrnáct cestujících v autobusu na pravidelné lince z Loun do Prahy. Na silnici R7 u Lotouše na Kladensku stroj vyjel ze silnice a převrátil se do příkopu. Na místě zůstal mrtvý řidič (†62) a tři zranění.

Záchranáři očekávali mnohem více zraněných, a tak na místo vyslali tři sanitky, dva další vozy, dva vrtulníky a aktivovali tzv. traumaplán, při kterém se nemocnice připravují na příjem většího počtu pacientů.

„Musel nad nimi bdít anděl strážný. Stát se to o pár chvil dříve, kdy jeli přes most, mohlo být mrtvých mnohem víc,“ popsali Aha! policisté na místě nehody.

Nikdo nechápal, co se vlastně v několika osudných vteřinách stalo. „Žádné auto proti, nic, a najednou autobus ležel na boku,“ dodal jeden ze svědků nehody. Zatím mnohé nasvědčuje tomu, že šofér před nehodou zkolaboval.

„Prošetřuje se, zda příčinou nehody nebyla náhlá změna zdravotního stavu řidiče,“ potvrdila mluvčí kladenské policie Jana Šteinerová. Silnice byla témeř tři hodiny uzavřena.



Autor:  vet

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.