V Praze řádí »Rozparovač«? Našli ruce, teď trup! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

V Praze řádí »Rozparovač«? Našli ruce, teď trup!

Tady bylo v sobotu nalezeno tělo.
Tady bylo v sobotu nalezeno tělo. (Aha! – Petr Novotný, Mediafax)

Vražedný »rébus« mají před sebou od Štědrého dne pražští kriminalisté. V Praze 3 na Krejcárku bylo objeveno torzo ženského těla, a to jen tři týdny poté, kdy náhodný chodec našel v Praze 4 svázané ženské ruce.

Policie zatím souvislost mezi oběma nálezy nevyvrátila ani nepotvrdila. „V tuto chvíli nemůžeme jakkoliv obě události propojovat. Čekáme na výsledky nařízené soudní pitvy,“ řekl opatrně mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Nabízejí se tedy dvě možná vysvětlení. Buď mají detektivové další část jedné oběti, po jejíž totožnosti stále pátrají. A nebo v Praze řádí vrah, který se vyžívá v »porcování« žen.

Hlášení o hrůzném nálezu, který při štědrodenní procházce učinil v parku Krejcárek náhodný svědek, přijali policisté  v sobotu před jedenáctou hodinou dopolední. Torzo leželo mezi stromy a keři. „Byly to lidské ostatky staršího data,“ uvedla mluvčí záchranky Jiřina Ernestová.

Části lidského těla se však na Krejcárku neobjevily poprvé. V prosinci 2004 našel chodec na zdejší tramvajové zastávce mužskou hlavu ukrytou ve sportovní tašce.

Další kosti byly včera objeveny na Zličíně. Zkoumá je policie. Mohou být také lidské.

Přečtěte si
boball
28. 12. 2011 • 12:58

rozparovač,rozkrajovač ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.