Denisku (†11) zabil bratr: Zpovídá se u soudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Denisku (†11) zabil bratr: Zpovídá se u soudu!

Deniska (†11)
Deniska (†11) (Facebook)

Martin (16), který letos v červenci ubodal v Krnově svou sestřičku Denisku (†11), už čelí spravedlnosti! Otřesným případem sourozenecké vraždy se včera začal zabývat Krajský soud v Ostravě.

Samotný soudní proces probíhá s vyloučením veřejnosti. „S ohledem na to, že se jedná o mladistvého obžalovaného, je hlavní líčení neveřejné. Přístupné bude až vyhlášení rozsudku,“ vysvětlila mluvčí soudu Lucie Böhmová. Zatím není jisté, jestli verdikt padne už dnes.

O brutální sourozenecké vraždě se toho zatím moc neví. Jisté je pouze to, že z bytu bylo slyšet dupání a hluk. Později vyběhl ven Martin potřísněný krví. Jeho sestře už nebylo pomoci. Obžalovaný mladík se k motivu údajně nevyjádřil.

„Říká, že neví, jak se to stalo, proto se nemůže vyjádřit ani k motivu,“ prohlásil právní zástupce obžalovaného Alfons Miketa. V případě uznání viny hrozí mladíkovi až deset let odnětí svobody. Ať už bude trest jakýkoli, jisté je, že rodiče v jediné chvíli ztratili obě děti.

Přečtěte si
turbulence
26. 12. 2011 • 11:54

No co na to říct jak si děti vychovali takový je maj,a to co se týká soudu hned bych ho zavřel ne na 10let ale do životí tohle je trestuhodný čin,hlavně at nevykládá že si nic nepamatuje to by byla nblbost nad blbostí.Pokud si ji vybral že ji zabije tak mu v cestě nic nestaojí a to děvče nemá žádou šanci tak do basi sním žádný caviky ze zmetkem vrahouckým...a rodiče at trpí alespon vydí co vychovali za hnusný a odporný prase.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.