VIDEO Dagmar Havlová: Poslední radostné chvíle před smrtí manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VIDEO Dagmar Havlová: Poslední radostné chvíle před smrtí manžela

Dagmar Havlová si zahraje v seriálu Sanitka
Dagmar Havlová si zahraje v seriálu Sanitka (David Kundrát)

Po nedělní smutné události úmrtí exprezidenta Václava Havla, se nejen celé Česko, ale především Dagmar Havlová (58) zahalila do obrovského smutku. Ahaonline.cz se však podařilo získat unikátní video, na němž jsou zachyceny snad poslední veselé okamžiky bývalé první dámy před velkou ránou osudu, když si vedle péče o nemocného manžela ještě dopřála pár chvil před kamerou.

 

 

Video Dagmar Havlovou zachycuje během scény, při níž ji svádí Jiří Dvořak, přestože je v seriálu provdaná za Jaromíra Hanzlíka. Exprezidentova žena je během této scény pozvaná na skleničku s mužem, který ji obdivuje.

„Dnes mám noční, nechcete to se mnou oslavit?“ flirtuje s ní Dvořák. „Vy mě svádíte? Potěšení chvilkové, poloha směšná, následky nedozírné...“ odmítá Havlová naoko Dvořáka, který se ale nedá.

„Dáme si jen skleničku,“ oponuje Dvořák coby lékař Kaderka a snaží se dál nalákat primářku Foldynovou v podání Havlové. „Jenže tím to všechno začíná,“ usmívá se koketně Havlová.

Zda Dvořák Hanzlíkovi jeho manželku přebere či nikoliv, se diváci dozví za rok.

Podívejte se na Dagmar Havlovou během natáčení Sanitky 2.

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.