Fotbalový boss Miroslav Kříž: Potvrzeno! Je mrtvý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Fotbalový boss Miroslav Kříž: Potvrzeno! Je mrtvý!

Kriminalisté si myslí, že Miroslav Kříž je po smrti.
Kriminalisté si myslí, že Miroslav Kříž je po smrti. (ČTK – René Volfík)

Kriminalisté jsou přesvědčeni, že někdejší fotbalový boss Viktorie Plzeň Miroslav Kříž (53), který loni v květnu beze stopy zmizel, je mrtev!

Vyplývá to z podkladů, které v říjnu odeslala police k soudu s návrhem, aby poslal do vazby jediného obviněného, člena pražské galerky Miroslava Ruse. Soud ale nevyhověl.

„Společně s dalšími dosud neztotožněnými pachateli (...) zbavili Ing. M. K. osobní svobody, a vzhledem k velkému časovému odstupu od jeho zmizení tak způsobili tímto činem jeho smrt,“ stojí v dokumentech, které získal server Aktuálně.cz. O tom, že je Kříž mrtvý, informovalo Aha! jako jediné už před několika měsíci.

Rus je úzce napojen na viceprezidenta fotbalové Příbrami a jednoho z »vládců galerky« Vlastimila Spěváka. Rus, Spěvák, příbramský fotbalový boss Jaroslav Starka a další lidé čelili obvinění z únosu otce uprchlého podnikatele Radovana Krejčíře Lamberta, stíhání bylo letos zastaveno.

Přečtěte si
seram
25. 12. 2011 • 14:29

a tak se asi stalo Křížovi.Asi chtěl ze smečky vlků vystoupit tak ho smečka smetla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.