VIDEO Pistolníci v herně: Vyskočil na pult a ukradl 70 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO Pistolníci v herně: Vyskočil na pult a ukradl 70 tisíc!

Mladíci si ještě povídají s barmankou.
Mladíci si ještě povídají s barmankou. (Policie ČR)

Dva ozbrojení lupiči přepadli hernu ve Veltruské ulici v Praze 9. Jenže si to tak nějak špatně naplánovali. Přestože byli maskováni kuklami, policisté znají jejich přesnou podobu! Dvacet minut před přepadením si totiž šli obhlédnout terén, s barmankou dokonce prohodili pár slov...

Mladíci přišli v neděli 27. listopadu po jedenácté večer nejprve se po baru porozhlédnout jako hosté. O 20 minut později se pak vrátili jako zakuklení drsňáci. Na ženu za barem namířili pistoli a přinutili ji, aby si lehla na zem obličejem dolů. Poté odcizili asi 70 tisíc korun. S nimi prchli směrem do Vysočanské ulice.

„K útěku využili tmavé vozidlo, kterému nesvítilo pravé zadní světlo. Při ujíždění z místa řidič projel několik křižovatek na červenou,“ popsala Aha! policejní mluvčí Jana Rösslerová. Kriminalisté po nich pátrají.

Oba muži jsou štíhlí, vysocí asi 165 až 170 cm. Mluvili česky. Informace o nich lze volat na linku 158. Lupičům hrozí až desetileté vězení.

Podívejte se video zachycující přepadení herny!

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.