Divoký západ na českých silnicích: Řidiči vsadili na pěsti i pistoli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Divoký západ na českých silnicích: Řidiči vsadili na pěsti i pistoli!

Fotografie
Fotografie (internal)

»Divoký západ« panuje na pražských silnicích. Agresivní řidiči se prosazují pomocí pěstí a neváhají použít ani pistoli. Nervy jim ve středu tekly při jízdě v pruzích... Ozbrojený incident řešili policisté v centru Prahy.

„Mezi dvěma řidiči došlo k několika kolizním situacím při přejíždění z pruhu do pruhu. Oba přiznali, že se blokovali navzájem,“ uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan. Zpěněný řidič dodávky ale sáhl po zbrani.

„Odstřelím tě, jestli mi ještě jednou zkřížíš cestu,“ křičel na soupeře. Za nebezpečné vyhrožování mu nyní hrozí až jeden rok vězení, a to i přesto, že pistole byla plynová.

Se zlou se potázala i řidička a její spolujezdec v Praze 8. Vztekloun za volantem Renaultu Scénic na ně v levém pruhu najížděl, troubil a blikal. Pak je předjel zprava a zablokoval je v křižovatce. Zvednutým prostředníčkem dělal posunky. Spolujezdec řidičky šel zjistit, proč nejede.

Šofér renaultu ho chytil rukama za bundu, cloumal s ním, několikrát s ním praštil o auto a udeřil ho do obličeje. Pak svým vozem, jehož registrační značka začínala 9S1, odjel. Policie po něm pátrá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.