Tohle zvíře jde na 11 let do basy: Zabil stařečka, zmrzačil ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tohle zvíře jde na 11 let do basy: Zabil stařečka, zmrzačil ženu!

Byl postrachem řidičů i chodců, vinu ale necítí.
Byl postrachem řidičů i chodců, vinu ale necítí. (ČTK – Igor Šefr)

Zvíře za volantem! Pavel Domša (34) z Brněnska drsně trestal jiné šoféry a nepozorného staříka dokonce zabil. Všechny viny popírá. Brněnský krajský soud ho přesto včera poslal na 11 let za mříže.

Agresivní řidič podle soudu po malé dopravní nehodě strčil v Brně loni v říjnu do důchodce (†86) o holi tak brutálně, že narazil hlavou do zábradlí, až mu praskla lebka. V nemocnici zemřel.

Obžalovaný se hájil tím, že senior vstoupil náhle do vozovky, on musel prudce zabrzdil a zezadu do něj narazilo jiné auto. Tak se snažil podle svých slov prchajícího staříka coby viníka nehody dohnat. Seniora pak údajně chtěl při jednání s ním zachytit. Svědci ale viděli, jak do něj zezadu brutálně strčil.

Soud potrestal Domšu i za další útok u brněnského nákupního centra. Tehdy narážel vozem do auta řidičky, která ho rozčílila svou jízdou. Když z aut vystoupili, strčil do ní tak prudce, že se s pohmožděninami léčila dva týdny. Tvrdil, že žena byla hysterická a on se ji snažil uklidnit. Vztekle se projevil i na parkovišti v Jihlavě, kde několikrát úmyslně narazil do cizího auta a pak mu ulámal stěrače.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.