Podřízl milenku jako terorista! Za mřížemi stráví 22,5 roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Podřízl milenku jako terorista! Za mřížemi stráví 22,5 roku!

Rozsudek mladý vrah vyslechl se svěšenou hlavou.
Rozsudek mladý vrah vyslechl se svěšenou hlavou. (pro Aha! – Marek Lukeš)

Výjimečný trest 22,5 roku vězení vyměřil včera zlínský krajský soud Lukáši Kopeckému (21) ze Zlína, který 9. června brutálně zavraždil svou milenku Martinu Volkovou (†19).

„To, co udělal, je neodpustitelné. Z vězení už by nikdy neměl vylézt,“ pronesl dědeček nešťastné Martiny. Způsob vraždy otřásl i zkušenými policisty. „Přirovnal bych to k popravě rukojmí teroristickou skupinou,“ řekl vyšetřovatel Milan Janoštiak.

Bývalý boxer měl s čerstvou maturantkou asi dva měsíce tajný milenecký vztah. Oba měli své partnery. Kopeckého přítelkyně je dokonce těhotná. Martina chtěla proto poměr s Kopeckým ukončit.

Pozvala ho k sobě do bytu v Hulíně. Nejdříve se pomilovali a pak mu oznámila, že s ním končí. Kopecký ji škrtil a pak jí sedmi řeznými ranami prakticky oddělil hlavu od trupu.

„Jedná se o vraždu provedenou brutálním způsobem. Bezcitný pachatel proto dostal výjimečný trest,“ zdůvodnil soudce Radoslav Koudela. Státní zástupce se přesto odvolal. Pro Kopeckého žádá 25 let natvrdo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.