Milí příznivci pohodového luštění, | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Milí příznivci pohodového luštění,

Luštíte rádi? Pak si nenechte ujít Nedělní Aha! Křížovky
Luštíte rádi? Pak si nenechte ujít Nedělní Aha! Křížovky (Profimedia.cz)

taky to už cítíte? Vánoce jsou ve vzduchu a s nimi i těšení se na pohodu a volné dny. Sváteční atmosféra už je zkrátka tady, a to i navzdory tomu, že zatím není jisté, jestli čerstvá sněhová nadílka do Štědrého dne vydrží a jestli v nížinách nebudeme mít spíše Vánoce na blátě...

Nic si z toho nedělejte a vrhněte se na luštění nového čísla Nedělních Aha! Křížovek, protože od nás se bohaté nadílky určitě dočkáte. Jako předvánoční dárek jsme pro luštitele, kterým bude přát štěstěna, připravili úžasné ceny v hodnotě 17 tisíc korun a k tomu báječných 20 tisíc korun v hotovosti! Zvláště ženy určitě potěší kulmofény, varné konvice nebo topinkovače, které můžete vyhrát. Vezměte tužky do ruky a hurá na to!


Protože atmosféra blížících se svátků je opravdu všudypřítomná, pečlivě jsme se věnovali kromě křížovek i vánočním tématům. Číslo otevírá velký rozhovor s jednou z nejúspěšnějších českých modelek Taťánou Kuchařovou, která popíše, jak vypadá Štědrý den přesně podle jejích představ. A nemyslete si, i takové zcestovalé krásce zvyklé na luxus je nejlépe doma u rodičů.


V rubrice recepty jsme se zaměřili na bramborový salát, který je skutečnou perlou štědrovečerní večeře. Nachystali jsme hned šest variací, včetně té dietní. Odbornice na zdravou výživu Iva Málková ze sdružení Stop obezitě zase poradí, jak si Vánoce užít bez zkaženého žaludku a několika kil navíc. Zjistíte také, kolik kalorií má panák vaječňáku a jak moc se musíte hýbat, než je spálíte.


Astrolog Vít Kuntoš už tradičně jednotlivým znamením přetlumočí poselství vzdálených hvězd a naznačí, jaké ty letošní Vánoce budou. Tak krásné čekaní a vyhlížení nejen Ježíška, ale i třpytivých sněhových vloček. Nové číslo vychází v neděli 11. prosince.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.