Drsný příběh Pepíčka a Tomáška: Máma je brutálně mlátila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Drsný příběh Pepíčka a Tomáška: Máma je brutálně mlátila!

Pepíček a Tomášek při focení kalendáře plného dětí, kterým pomohl Klokánek. Koupit si ho můžete za 159 korun na www.fod.cz. Výtěžek půjde na pomoc dalším dětem.
Pepíček a Tomášek při focení kalendáře plného dětí, kterým pomohl Klokánek. Koupit si ho můžete za 159 korun na www.fod.cz. Výtěžek půjde na pomoc dalším dětem. (pro Aha! – Martin Šlehofer/fod.cz)

Šťastná rodina a náruč milující mámy by měly být samozřejmostí. Bráchové Pepíček (6) a Tomášek (3) ale takové štěstí neměli. Jejich matka i babička je surově bily. Ještě mnohem víc ale obě ženy týraly starší sestřičku obou chlapců. Dívenku nutily pít ze záchodové mísy a genitálie jí pálily cigaretami…

Děsivý případ ze severních Čech byl odhalen v roce 2008, kdy bylo holčičce pět let. Dívenku ženy mučily hlady a žízní, bily ji kabelem, spát musela na podlaze a pít ze záchodové mísy.

Genitálie měla popálené od cigaret, rány jí hnisaly, ve vlasech měla jizvy a v obličeji čerstvé i starší modřiny. Při odebrání a umístění do diagnostického ústavu byla holčička na kost vyhublá, v pěti letech vážila méně než tříleté batole! Týrání naštěstí odhalila učitelka v mateřské škole – a začal soud!

„Týrání bylo dlouhodobé, jeho následky si ponese oběť i do budoucna. Dívka má poruchu imunity a jater, trpí chudokrevností, jizvy na genitáliích mohou ovlivnit jejich funkci v budoucnu. Psychické dopady jsou nezměrné,“ popsala soudkyně Bohumila Huňáčková.

Trestní stíhání však probíhalo nevazebně a v péči obou žen byly po celou dlouhou dobu naprosto nepochopitelně ponechány i obě mladší děti, tehdy čtyřletý Pepíček a několikaměsíční Tomášek!

Kluky z naprosto nevyhovujícího prostředí vysvobodil až nástup trestu obou žen, které byly odsouzeny na 4,5 a 3,5 roku vězení. Chlapci pak putovali do zařízení pro ohrožené děti Klokánku.

„Čtrnáctiměsíční Tomášek nebyl schopen bez opory ani sedět, byl apatický a bledý. Pepíček vyprávěl, jak byl bit a jak máma týrala sestřičku. Jeho hlavní starostí bylo, aby se nemusel vrátit k mámě, opakovaně sděloval, že »je to tam hnusný a bijou mě«,“ vzpomíná ředitelka Fondu ohrožených dětí Marie Vodičková.

V Klokánku starostlivé »tety« kluky doslova vypiplaly a oni si konečně mohli užívat radostné a klidné dětství. A našla se pro ně i nová náhradní rodina, kam oba letos spokojeně odešli. Podle vedení Klokánku to byla oboustranná láska na první pohled.

Přečtěte si
3151958
5. 2. 2012 • 13:36

Kdo soudí, takové kravky,to je k smíchu takovej trest,chudáci děti,já bych jim usekla ruce,hlavu strčila do záchodu.

xell
23. 11. 2011 • 18:07

Navrhuji ty dvě, mámu i bábu, řezat, řezat, řezat všude , po celém těle a pak řádně ty šlince posolit. No a nahý je vyhodit na mráz, ať si to holky taky užijou

elis3
23. 11. 2011 • 17:57

Kolik žen by dalo, já nevím co, aby mohly mít děti a taková mrcha si je pořídí jako nějakou věc, se kterou se může dělat cokoliv.V tom lepším případě, když si toho někdo všimne, tak mají děti štěstí a podaří se je odebrat takovým tyranům, ale kolik jich zůstane bez povšimnutí a někdy to skončí tragicky

komodor
23. 11. 2011 • 14:27

zavrel na dozivoti a od rana do vecera bych je rezal kabelem!!!

kikiris
23. 11. 2011 • 12:25

Hyyyyyyyyyyyjeny a to jen 3,5 roku? To je směšný, kde to žijem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.