Vánoce výrazně zdraží! Podívejte se o kolik! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vánoce výrazně zdraží! Podívejte se o kolik!

Téměř všechny základní suroviny oproti loňsku výrazně zdražily – ta nejdůležitější ingredience, tedy mouka, které domácnosti spotřebují několik kilogramů, až o pětinu!
Téměř všechny základní suroviny oproti loňsku výrazně zdražily – ta nejdůležitější ingredience, tedy mouka, které domácnosti spotřebují několik kilogramů, až o pětinu!  (Aha! – Karel Kopáč, Profimedia.cz, ara)

Kvapem se blíží vánoční svátky, které by měly být plné pohody a odpočinku. Předtím nás ale všechny čeká pořádný stres kolem přípravy oslav, které většinou značně zasáhnou do rozpočtu každé české domácnosti.

Ani letos to nebude jiné, podle zjištění Aha! totiž dost znatelně podraží právě ty věci, bez nichž si poslední prosincový týden nedovedeme představit.

Vánoční stromky

Připravte se na další výdaj, který bude oproti loňsku extrémní. Prodejci totiž varují, že ačkoliv je letos stromků dostatek, jejich cena bude o desetinu vyšší.



Přečtěte si
mondego
15. 11. 2011 • 13:31

Všichni jsou vypasený jak prasata, za hubičku si nakoupí v bufetu ve sněmovně a ještě si tam pěkně pospí, nás proto dřou pomalu z kůže, aby se oni měli dobře

pelagie
15. 11. 2011 • 07:35

jsem ráda, že to vychází jako na víkend...takže žádné žranice, což jsem nikdy stejně nedělala... za to vše můžeme poděkovat naší vládě jak se o náís dobře stará, hlavně, že si nacpou pupky, alew na ostatní nekoukají , všechny by měli jít od válu.. nenažranci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.