Magické datum 11. 11. 11: To vše se událo! Tragédie ale přebilo štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Magické datum 11. 11. 11: To vše se událo! Tragédie ale přebilo štěstí!

Gábinka si na jedničky počkala.
Gábinka si na jedničky počkala. (pro Aha! – V. Knedlhansová, ČTK, ara)

Astrologové na včerejší den s magickým datem 11. 11. 2011 slibovali jen samou smůlu a neštěstí! Jejich předpovědi se ale vyplnily jen zčásti…

Tragédií Česko nezažilo víc než obvykle, spíš naopak. Nebo aspoň reportéři Aha! se přes den setkávali s příběhy veskrze prosycenými štěstím!

Gábinka Losová z jižních Čech: Narozena v 11:11!

Tak tahle holka – Gábinka Losová z jihočeského Benešova nad Černou – si datum narození zapamatuje velice snadno: v rodném listu bude mít 11. 11. 2011.

A k tomu všemu jí maminka Lucie (30) dala život přesně v 11 hodin a 11 minut! „Porod byl velmi rychlý. Vstávala jsem ve tři čtvrtě na šest a v 11:11 už byla Gábinka na světě,“ popsala šťastná maminka.

Isabelka Bidačová: Narozena jako první!

Magické datum si do života ponese i Isabela Bidačová z Plzeňska, která se na jedničky v datu tak třásla, že na svět přišla pouhé dvě sekundy po včerejší půlnoci!

„Já jsem si moc přála, aby se malá narodila právě dnes,“ svěřila se Aha! maminka Irina (28).

Bělouš přijel, sníh ale (zase) nepadal!

Svatý Martin sice slavnostně vjel na bílém koni na pražské Staroměstské náměstí, bílou peřinu ale ani letos nepřivezl. Ačkoli teploty byly včera nízké, vločky nás nezasypaly.

Pranostice tak svatý Martin dostál naposledy v letech 2007 a 2002, kdy v Česku padal sníh i v nížinách. Letos se první sněžení očekává až kolem 20. listopadu.

Černé události

● Na dvou místech ČR se málem srazily dva vlaky. Stalo se tak na trati u Jindřichova Hradce a Benešova. Na Jindřichohradecku  proti sobě vyjel nákladní a osobní vlak, soupravy zastavily jen 100 m od sebe! V Bystřici u Benešova zase rychlík stíhal osobní vlak na téže koleji. Oba vlaky byly včas zastaveny.

● Tragicky včera skončil i život mladíka, jehož tělo se našlo na kolejích na trase z Prahy do Turnova. Muž zřejmě vypadl rozbitým oknem toalety, policie ale šetří, zda nešlo o  vraždu!

● Pět lidí se zranilo, z toho jeden vážně, při  hromadné srážce osmi aut na frekventovaném tahu mezi Třincem a Jablunkovem.

● Předpověď, že magické datum nebude přát byznysu potvrdil krach cestovní kanceláře West Holiday, která má v Turecku 80 turistů a dalších 100 jich tam mělo odletět.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.