Tohle jsou šťastní výherci Svatební fotky roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tohle jsou šťastní výherci Svatební fotky roku!

To je dvojice šťastných výherců. Pan Pavlík s dcerou Andreou a manželé Lamačovi.
To je dvojice šťastných výherců. Pan Pavlík s dcerou Andreou a manželé Lamačovi. (svatebnifotkaroku.cz)

Celé léto vás na stránkách Ahaonilne.cz provázela mimořádně úspěšná soutěž Svatební fotka roku. Mimo dalších skvělých cen získali výherci hlavní kategorie zájezd za 50 tisíc korun. Ačkoliv jsou oba páry z daleka, pro cenu si do našeho vydavatelství přijeli osobně.

V prvním kole jste zvolili jako vítěze soutěže Svatební fotka roku album manželů Lamačových z Turnova, kteří se brali jen několik dnů před tím, než fotky přihlásili. „Zezačátku jsme tomu vůbec nevěřili, že bychom mohli vyhrát zájezd. Máme z toho obrovskou radost,“ řekl pan Lamač a jeho půvabná žena souhlasně přikyvovala. Byl to právě její nápad fotky přihlásit a jak je vidět, snaha se vyplatila.

Už po prvních dnech finálového sms hlasování si totiž vydobili neskutečný náskok oproti jiným soutěžícím. Jak to udělali? „Zapojili jsme naše přátele, i ty na facebooku, zapojili jsme, koho se dalo,“ prozradili. „Takže tímto bychom všem, kdo nám poslali hlasy, chtěli moc poděkovat,“ dodala paní Lamačová.

V druhém kole Svatební fotky roku jste svými sms hlasy zajistili voucher na zájezd v hodnotě 50 tisíc korun fotoalbu manželů Pavlíkových z roku 1968, kteří tímto originálním nápadem odstartovali lavinu přihlašování retro fotek.

Paní Pavlíková se ale necítila dobře, a tak přijel pan Pavlík v doprovodu své dcery Andrey, na kterou může být právem hrdý. Právě ji napadlo vyndat tyto fotky z krabice a přihlásit je do soutěže. „Sama jsem žádnou svatební fotku neměla, ale ta soutěž se mi moc líbila. Když tam bylo spousta nových fotek, napadlo mě, proč nepřihlásit i starou fotku. Tak jsem se zeptala v diskuzi, jestli to jde, přihlásit fotky z roku 1968. A když mi odpověděli že ano, na nic jsem nečekala,“ popisuje prvopočátek své cesty ke krásné výhře.

Jejich fotky vzbudily obrovský zájem. Nejen že další soutěžící začali posílat další historické snímky, ale především, když došlo na samotné sms finále, posílali Pavlíkovým sms hlasy o sto šest. „Pár hlasů jsme si poslali sami, ale to je v tom množství úplně zanedbatelné číslo. Moc mile nás překvapilo, kolik neznámých lidí nám poslalo hlasy,“ kroutil hlavou pan Pavlík. „Všem bych chtěla velmi poděkovat, kdo nám posílali hlasy. Opravdu děkuji moc,“ zářila Andrea.

Máte v sobě i vy soutěživého ducha? Pak se podívejte do našeho nového speciálu Kvízovník, bavte se a vyhrajte exkluzivní VIP lístek pro dva na slavnostní večer Českého slavíka Mattoni i následný raut s celebritami. Pětistá sms vyhrává!





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.