VIDEO - Vlasta Plamínek: Exkluzivní mantra pro Aha! To musíte vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO - Vlasta Plamínek: Exkluzivní mantra pro Aha! To musíte vidět!

Vlasta Plamínek
Vlasta Plamínek (Martin Přibyl)

Videa s věštcem Vlastou Plamínkem shlédly na serveru Youtube statisíce lidí. Jeho internetová kariéra je ale výsledkem nechtěné náhody. Své učení bral původně vážně, ale diváci jej přijali jako parodii.

Před pár týdny se Vlasta Plamínek dokonce objevil i v Show Jana Krause, kde se rozpovídal o aktivitách, které z něj udělaly kultovní postavičku. Jeho záměrem bylo ukázat dynamickou meditaci doprovázenou bubnováním a výkřiky. „Pro lidi, co to neznají to vypadá možná trochu legračně,“ přiznal Vlasta, známý z televizní věštecké relace.

Pozvání do Show Jana Krause bral jako vtip a nevěřil tomu, že je myšleno vážně. Ale ani ostříleným moderátorem se nenechal vyvést z míry a s vážnou tváří obhájil své poslání.

Chcete vědět o svérázné meditaci Vlasty Plamínka více. Rozhovor s českou internetovou celebritou najdete v příštím vydání Nedělního Aha! Zatím se podívejte na jeho exkluzivní video!

Video se připravuje ...




Autor:  mik,cam

Přečtěte si
abvydavatelstvi
13. 8. 2013 • 12:54

Aha.... až zase příště za ním pojedete tak se sebou vemte ambuanci z Bohnic... aby si ho odvezli do blazince... ten magor si dělá buď zábavu sám pro sebe... a nebo si z lidí dělá ***..... A lidé mu za to ještě platí..... to je fakt chore..... to může o sobě začít vyhlašovat každý že je Vestec.... kdo je vyrecny a nestydi se.... Je to podvod a nepodporujte darebaky a podvodniky... nikam na žádné linky nevolejte... a neplatte zbytečně 70 Kč za min.... kolik lidi kvůli vestirne má exekuci.... a kolika lidem tihle sprosti podvodníci zkomplikovali život,...

marinchen
21. 11. 2011 • 09:42

Taky jeden z nemocnou hlavou

ruzenka71
3. 11. 2011 • 14:01

hoď sem na tebe kontakt..přijedu ti to udělat s pětimetrovou hygienickou tyčí na opice!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.