Poslanecký komfort za naše peníze: Čistič bot i na záchodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poslanecký komfort za naše peníze: Čistič bot i na záchodě!

Na záchodě v předsálí nechybí čistič na poslanecké lakýrky.
Na záchodě v předsálí nechybí čistič na poslanecké lakýrky. (Aha! – Alexandr Malachovský, Profimedia.cz)

Stovky lidí si včera prohlédly »dílny« našich mistrů zákonodárců. Během státního svátku byly tradičně »otevřené dveře« Sněmovny a Senátu. A i když se lidé mohli pohybovat pouze po provazy a řetězy přesně vymezené trase, občas se jim protáhla tvář. Třeba ve chvíli, kdy na záchodě zahlédli čistič bot nebo prošli kolem zjevně nevyužívané kuchyňky…

„Je vidět, že si k těm nesmyslům, které občas zplodí, dokážou z našich peněz vytvořit opravdu komfortní zázemí. Kuchyňka na chodbě (každý poslanecký klub má svoji – pozn. red.) mě ale fakt pobavila. Chápu, že působí tak nevyužívaně, když mají oběd ve své jídelně za padesát korun,“ kroutil při prohlídce hlavou účastník exkurze Roman Lonský (29).

Do jídelny nebo některé ze zdejších restaurací ale trasa prohlídky nevedla. „To by před námi museli schovat jídelní lístky s cenami,“ rýpl do vyhlášených nízkých cen návštěvník.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.