Piráta ještě neobvinili: Zkoumají kamerové záběry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Piráta ještě neobvinili: Zkoumají kamerové záběry!

Ve zpětném zrcátku se na chvíli ukazuje pirátova tvář. Když vidí, že je fotografován, ujíždí. O kus dál jej ale zastavuje policie.
Ve zpětném zrcátku se na chvíli ukazuje pirátova tvář. Když vidí, že je fotografován, ujíždí. O kus dál jej ale zastavuje policie. (pro Aha! – Marie Rottrová Vše nejlepší tour)

Silničního piráta, který minulý týden v černém audi s prominentní brněnskou značkou 0200 ohrožoval na dálnici D1 u Humpolce životy muzikantů z kapely zpěvačky Marie Rottrové (69), policie ještě neobvinila.

„Prozatím byli vyslechnuti oba řidiči a všichni svědci. Policisté nyní vyhodnocují kamerové záznamy z dálnice,“ řekla včera Aha! policejní mluvčí Dana Čírtková.

Veškeré podklady pak policisté předloží k posouzení státnímu zástupci. Pak se rozhodnou, zda řidiče obviní z trestného činu, nebo případ posoudí jako přestupek.

Aha! jako první informovalo, že se pirát v rychlém audi chystal předjet zprava dodávku s hudebníky jedoucí 130 km/h. Řidič dodávky mu uhnul. Pirát se ale záměrně zařadil před něj a začal prudce brzdit. Jen zázrakem se nikomu nic nestalo.



Přečtěte si
gordon
30. 10. 2011 • 00:48

ale AHA to napsalo jen jednou a zároveň vyzvalo občany,aby piráta identifikovali.Že by ho dosud nikdo nepoznal

gordon
27. 10. 2011 • 15:10

kdy už se konečně přestaneme bát a začneme nazývat věci pravým jménem? Jen proto, že je to kofola, tak se nejprve bude zkoumat,jestli kvůli jeho obvinění jen tak náhodou nepřijde o flek nějaká policejní šarže?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.