Co o sobě vyčtete z nohou? Pozor na »záletnický« malíček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co o sobě vyčtete z nohou? Pozor na »záletnický« malíček!

Fotografie
Fotografie (internal)

Oči sice mohou být oknem do duše, ale chceteli někoho opravdu důkladně poznat, podívejte se mu na prsty u nohou!

Tzv. čtení z nohou je metoda, která se v Číně praktikuje už 5000 let. Chcete se lépe poznat? Stačí jen přečíst si následující řádky a... Sundat si ponožky!

Velký palec

Pokud je výrazně větší než ostatní prsty, jste chytrý a kreativní myslitel, který si důmyslně poradí téměř se vším. Na vše znáte odpověď, na problém nazíráte z mnoha úhlů. Hůř se ale soustředíte. Lidé s malým palcem jsou výkonní, zvládají víc úkolů naráz. O své pravdě přesvědčují šarmem.

Druhý prst

Čím je delší, tím lepším jste vůdcem. Jste dynamický a nápaditý, občas ale až příliš urputný. Brát si ženu s delším druhým prstem u nohou je nesmysl – je panovačná! Menší druhý prst u nohy značí, že si na příležitost dovedete počkat, neklestíte si cestu jako buldozer.

Třetí prst

Znak energie a vůle. Pokud jej máte dlouhý, znamená to, že se dovedete postavit k práci, a kariéra vás nemine. Jste taky velkým perfekcionistou, který se zapomíná od srdce usmát a věnovat nejbližším. Jeli prst krátký, dovedete vychutnat slasti života, mnozí vás ale mají za lenocha.

Čtvrtý prst

Dlouhý a přímý značí, že je pro vás rodina nade vše. Pokud se trochu kroutí, prožijete si starosti v milostném životě, kvůli citlivé a zranitelné duši a přebírání cizích problémů na sebe.

Malíček

Krátký značí dětinské rošťáky, kterým je cizí zodpovědnost a lehce se nudí. Jsou společenští a vtipní. Pozor na ty, co dokážou samostatně ohnout malíček – je to znak záletníků vyhledávajících vztahy na jednu noc!

Prsty v linii

Jestli se vám řadí prsty dokonale do řady, jste extrémně praktický se smyslem pro detail, započatou práci vždy dokončíte. Prostě zaměstnanec snů a dobrý kamarád.

Široké chodidlo

Nedovedete posedět, rádi jste v jednom kole.Dlouhé úzké chodidloPráci dovedete chytře přesunout na jiné.

Vysoká klenba

Jste nezávislý a nikdy nežádáte o pomoc.

V nohách se zrcadlí i choroby

✔ Měkké okolí achillovky = problémy s plodností.

✔  Červené skvrnky = duševní zranění. Jeli pokožka bělejší než ostatní část těla, máte horší krevní oběh.

✔  Žebrované nehty = problémy s trávicí soustavou a metabolismem.

✔  Skvrny na prstech = deprese.

Přečtěte si
proxima
15. 10. 2011 • 05:44

Jako předmět doličný lze použít u soudu uříznutou nohu a ukázat dlouhé, případně krátké prsty u nohou, řka : No nezabili byste jí? (případně - ho)

jima
14. 10. 2011 • 14:33

Me by velice zajimalo, kdo se zabyva "vyzkumem" palcu u nohou!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.