Jaroslava Gyrová: Rakovina se mi vrátila! Ale bojuju... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jaroslava Gyrová: Rakovina se mi vrátila! Ale bojuju...

Jaroslava Gyrová se znovu potýká s rakovinou.
Jaroslava Gyrová se znovu potýká s rakovinou. (Aha! – Karel Kopáč)

Když se Jaroslava Gyrová (65) z Litvínova svěřovala v našem seriálu se svými zkušenostmi, měla od zákeřné nemoci už čtyři roky pokoj. Jenže rakovina se bohužel vrátila! Jaroslava by si tak přála ještě aspoň pár let života.

„Objevila se snad měsíc poté, co článek u vás v roce 2009 vyšel. Začalo mě opět bolet v prsou. Šla jsem k lékaři a testy to bohužel potvrdily,“ říká smutná Jaroslava Gyrová.

Kromě rakoviny prsu, s níž bojovala od roku 2002, na ni zákeřná nemoc zaútočila už v mládí. Když čekala první dítě, našel jí gynekolog rakovinu sliznice na intimních místech. Nemoc tehdy překonala, ale už nemohla mít další dítě. To pro ni byla obrovská rána.

Rakovina jí vzala i milovaného manžela. Zahubil ho nádor na plicích. „Myslela jsem si, že už jsem si od té mrchy vytrpěla dost, ale vypadá to, že tomu ještě není konec,“ povzdechne si bývalá kuchařka.

Otevřeně mluví i o tom, že prognóza není podle lékařů dobrá. „Mám metastázy, rozšířilo se to. Nikdo nedokáže přesně říct, jak se to bude vyvíjet. Kolik času zbývá. Ale nevzdávám se,“ upozorňuje statečná žena.

Našla si prý dokonce přítele. „Jen se navštěvujeme, ale je nám dobře. Uvařím mu, on mě pochválí a já mám radost, že mu chutná. Fyzicky se vlastně cítím dobře. Můžu normálně fungovat, i řídím auto. Co bude dál, nevím. Doktoři už moc nápadů nemají. Kéž bych měla ještě pár let,“ doufá Jaroslava Gyrová.

Přečtěte si
jarmilka30
13. 10. 2011 • 12:26

léčení chemo"terapií" je úsěšné ze 2%. Takže skoro žádná úspěšnost. Rakovina se vrací s ještě větší intenzitou. Paní psala v prvním článku,že užívala Coca Colu.To jí proboha nikdo neřekl, že rakovina se živí cukrem! I některé testy, kdy se zjištuje rakovina se dělají tak, že se pije cukr. Chemo"terapie" je vydělečný byznys!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.