Typický Čech? Branko z Kladna! Blbí Američané... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Typický Čech? Branko z Kladna! Blbí Američané...

Fotografie
Fotografie (internal)

VIDEO Američané opět prokázali svou do nebe volající omezenost! Víte třeba, jak si představují typického Čecha? Je z Kladna a jmenuje se Branko (co na tom, že jde o typicky jihoslovanské jméno?!).

Je to prý také neuvěřitelně dotěrný chlapík, jenž se svým obětem, které odchytává na ulici, na hokejových zápasech či v nákupních centrech, chystá strčit prst v latexové rukavici do konečníku, jak to zná od lékaře...

Vystupuje ve videoklipu, který má Američany přimět k preventivnímu vyšetření prostaty právě proto, aby neskončili v rukou »saďoura« podobného Brankovi. Kampaň s názvem The Prostate Czech vychází z podobnosti anglických slov »Czech« (=Čech) a »check« (=prohlídka).

Klip navíc podkresluje ruský harmonikový motiv... Ach jo, kdyby se aspoň do nějaké encyklopedie podívali...

Autor:  šum

Přečtěte si
destrruct
13. 10. 2011 • 12:00

Tak ono je dobře, že nás vykreslili jako takovou kombinaci všech slovanských národů. Ruská hudba je lepší než naše a ten týpek je zajímavej. Naopak nás to ukáže v lepším světle. Mohli vybrat nějakého líného tlustého knedlíkáře s ponožkama v sandálech a paštikou v igelitové tašce, s minimální znalostí angličtiny a jako podkres dát nějakou dechárnu od Evy a Vaška. Děkuju bohu, že nás spíš představili jako kombinaci Rusa a Balkánce, ono být Čechem není žádné terno.

zadnice
13. 10. 2011 • 09:05

Hlavně Vondra s Nečasem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.