Prodala své miminko! Aby měla na dovolenou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Prodala své miminko! Aby měla na dovolenou...

Bridget Wismerová chtěla prodat své dítě.
Bridget Wismerová chtěla prodat své dítě. (ČTK/AP)

Bridget Wismerová (33) z města New Castle na východě USA chtěla vzít dva syny na dovolenou do Disney Worldu, ale neměla peníze. Tak dostala šílený nápad: „Prodám miminko, stejně jsem ho nechtěla a s námi jet nemůže.“

Na internetu s nabídkou uspěla. Dva homosexuálové z Filadelfie byli ochotni za měsíčního chlapečka zaplatit v přepočtu 250 tisíc Kč!

Za tuto částku nechala svobodná matka napsat do rodného listu dítěte jako biologického otce homosexuála Johna Gavaghana (54) a novorozence mu po pouhém měsíci předala. Považovala to za běžný obchod: „Ti dva muži zoufale toužili po miminku a já jsem děťátko nechtěla. Mělo by se u nich rozhodně lépe než se mnou,“ obhajovala se.

Její babička byla ovšem jiného názoru, a tak zalarmovala policii. Údajný otec dítěte byl zachycen bezpečnostní kamerou v kasinu, jak kupní smlouvu na dítě podepisuje. Posléze vyšetřovatelům přiznal, že skutečným otcem není a s matkou miminka se znal jen přes internet.

Oba aktéři nelegálního obchodu s novorozencem byli obviněni a propuštěni na kauci – matka dítěte musela zaplatit 42 tisíc Kč, falešný otec dokonce 126 tisíc!

Chlapeček je v péči sociálky a snad brzy najde lepší rodiče.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.