Doktor »čuně« Jaroslav Barták: Další drsné obvinění! Bil prý i manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Doktor »čuně« Jaroslav Barták: Další drsné obvinění! Bil prý i manželku!

Jaroslav Barták je nyní ve vazbě.
Jaroslav Barták je nyní ve vazbě. (Aha! – Daniel Černovský)

Doktor »čuně« Jaroslav Barták (53), kterého dvanáct žen (většinou jeho asistentek) obviňuje z fyzického napadání a sexuálního obtěžování, tloukl prý i vlastní manželku Lenku (38)! Když mu navrhla rozvod, dal jí údajně takovou ránu, že jí takřka zlomil čelist!

A nešlo o jediný útok. „Popisovala mi také, jak ji mlátil rukama na chodníku a nikdo jí nepomohl. Když jsem se ptal, proč se nerozvede, odpověděla, že jí řekl: Když mě opustíš, vezmu ti kluka,“ popsal iDnes.cz rodinný přítel Bartákových.

Sama manželka agresivního internisty se ale k bití manželem nechce vyjadřovat. „Tyhle informace nebudu komentovat. Chci se s manželem rozejít v klidu. Ať si lidé sami řeknou, co je možné a co ne,“ řekla včera Aha! Lenka Bartáková.

„Pravdu řeknu soudci. Nemusím se o ni dělit s veřejností,“ dodala. Před dvěma dny Bartáková v rozhovoru pro Aha!, jediném, který poskytla médiím, na otázku jak dlouho vztah s jejím manželem nefungoval odpověděla: „Netýká se to jen současné situace, jak si někteří myslí. Problémy se objevily řekněme tak tři roky zpátky.“

V něm přiznala i důvod, proč s manželem, který ji podvádí s asistentkami, nadále zůstávala. „Mohla jsem jít, ale bez syna. Která máma by to udělala?“ Lenka Bartáková se nejspíš bála konexí svého muže, jenž se stýkal s vlivnými lidmi.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.