Zběsilý švýcarský řidič z R10 Sascha Spataro: Soud ho pustil na kauci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zběsilý švýcarský řidič z R10 Sascha Spataro: Soud ho pustil na kauci!

K soudu šel Sascha Spataro ještě v poutech.
K soudu šel Sascha Spataro ještě v poutech. (ČTK – Radek Petrášek, ara)

Dlouho očekávaný soud se silničním pirátem Saschou Spatarem (34) včera začal. Zfetovaný Švýcar se koncem května řítil po R10 dvoustovkou v protisměru a způsobil nehody devíti aut, za což mu hrozí až 8 let basy! O to víc šokuje, že šílenému řidiči včera soudce zrušil vazbu, pakliže složí kauci 400 000 korun!

Sascha Spataro přiznal, že před šílenou jízdou mezi Turnovem a Prahou užil kromě léků na depresi také pervitin. Šňupal ho údajně (byť jde o zkušeného »heroinistu«) poprvé v životě. Na nehody, které způsobil, si tak prý nepamatuje.

„Měl jsem pocit, že mi chtějí ublížit. Proto jsem nezastavil, když jsem viděl policii. Omlouvám se všem, jsem slušný člověk,“ uvedl u soudu Spataro.

Kupodivu si ovšem pamatuje, jak bezdůvodně jej čeští policisté zbili, když mu došel benzin a jeho sportovní mitsubishi se zastavilo... Soudce včera líčení odročil, protože se nedostavil znalec z obou psychiatrie.

Přítelkyně Tamara: Je duševně nemocný!

K soudu dorazila i Spatarova česká přítelkyně Tamara (27), z jejichž svatby zdrogovaný muž prchal. Těhotná žena v slzách prosila soud, aby jejího milého propustil. Vysvětlovala, že je duševně nemocný a ve vězení trpí, například nepoznával příbuzné. Vazba se nelíbila ani otci Saschy.

„Kdyby měl peníze nebo byl diplomat, nikdy by se to nestalo,“ řekl novinářům. Jejich prosby české soudy asi skutečně dojaly, protože Spatarovi přikleply svobodu za 400tisícovou kauci.

Přečtěte si
tajna1509
4. 10. 2011 • 20:51

tak to dopada kdyz svycar chce pomoct ceske spolecnici ven z bordelu a verim tomu ze do pervitinu ho dostala slecna ve svycarsku totiz pervitin neni a tuto drogu neznaji

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.