Rušno na kolejích: Soulož, zranění i smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rušno na kolejích: Soulož, zranění i smrt!

Souložit na kolejích se prostě nevyplácí...
Souložit na kolejích se prostě nevyplácí... (Aha! – Daniel Černovský)

Hned několik nehod omezilo o víkendu provoz na železničních tratích po celé republice. Čtyři střety s vlakem si vyžádaly zranění i smrt, kuriozitou pak byl souložící pár.

V neděli ráno ve Šternberku na Olomoucku zranil vlak ženu (68). Srazil ji na železničním přejezdu a vlaková souprava ženu odhodila. Nehoda se stala v šest ráno a provoz byl na zhruba hodinu zastaven. Záchranáři pacientku odvezli do šternberské nemocnice, byla při vědomí.

Mnohem tragičtější následky měla sobotní nehoda na nádraží ve Velkých Žernosekách na Litoměřicku. Vlak tam srazil ženu, která svým zraněním na místě podlehla.

Neznámého muže srazil vlak včera v podvečer v Ivanovicích na Hané na Vyškovsku. Střet nepřežil. Pravděpodobně to byl sebevrah.

Kuriózní pak byl střet vlaku a dívky (23), která si se stejně starým přítelem užívala sex přímo u kolejí na Jižní zastávce v Českých Budějovicích. Vlak opilou dívku naštěstí jen zachytil, měla lehce poraněnou ruku a odřená záda. Za neoprávněný pohyb osob hrozí jí i jejímu příteli pokuta deset tisíc korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.