Doktor »čuně« Jaroslav Barták: Obvinilo ho už dvanáct žen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Doktor »čuně« Jaroslav Barták: Obvinilo ho už dvanáct žen

Jaroslav Barták si ponižování žen ve filmu zjevně užíval.
Jaroslav Barták si ponižování žen ve filmu zjevně užíval. (Reprofoto TV Nova)

Další dvě ženy budou svědčit proti tyranskému lékaři Jaroslavu Bartákovi, spolumajiteli polikliniky v pražských Modřanech. K deseti asistentkám se přidala i recepční hotelu, kterou opilý Barták zbil sluchátkem telefonu.

Novou svědkyní by měla být podle MF Dnes i filipínská hospodyně. Ta u Bartáka pracovala a letos v červnu se uchýlila pod ochranu své ambasády, kam dorazila zbitá a zraněná. I na recepční hotelu Barták fyzicky zaútočil, zbil ji sluchátkem...

Podobně trpělo dalších 10 žen.TV Nova včera navíc přinesla informaci, že nedokončený historickoerotický film, ve kterém hrál Barták chlípného kardinála, se měl natáčet mimo jiné na půdě vatikánského velvyslanectví v Praze.

Na místě nevznikly žádné erotické scény, i když se je tam Barták pokoušel prosadit. „Chtěl tam dostat scény, kde z jeptišek strhává šaty a znásilňuje je,“ řekl jeden ze svědků.Barták stále zůstává v nemocnici pankrácké vazební věznice.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.