Vyzrajte na počasí: Mazané vrstvení oblečení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vyzrajte na počasí: Mazané vrstvení oblečení!

Když brzy ráno míříte do práce, je už pořádná zima. Řešením, jak nenastydnout, je navrstvit oblečení. Pod sukni si vezměte legíny, na tričko si natáhněte elegantní vestičku, svetřík a sako. Outfit doplňte šálem.
Když brzy ráno míříte do práce, je už pořádná zima. Řešením, jak nenastydnout, je navrstvit oblečení. Pod sukni si vezměte legíny, na tričko si natáhněte elegantní vestičku, svetřík a sako. Outfit doplňte šálem. (Aha! – Martin Pekárek)

Zatímco odpoledne si užíváme babího léta, ráno už přicházejí první přízemní mrazíky. Jak se tedy obléct? Nejlepší řešení je jako chytrá horákyně z pohádky vrstvit oblečení, které můžete v průběhu dne odkládat a zase oblékat.

Mazaný postup se vám bude hodit o víkendu. Dnes nejnižší teploty klesnou ke čtyřem stupňům, zatímco odpoledne teploměr ukáže až 21 stupňů. V neděli bude ještě o stupínek více.

Ráno, 4 stupně

Když brzy ráno míříte do práce, je už pořádná zima. Řešením, jak nenastydnout, je navrstvit oblečení. Pod sukni si vezměte legíny, na tričko si natáhněte elegantní vestičku, svetřík a sako. Outfit doplňte šálem.

Dopoledne, 15 stupňů

Teploty rychle stoupají, takže můžete odložit sáčko. Šál schovejte do připravené větší kabely. Ačkoliv už podzimní sluníčko příjemně hřeje, legíny si raději ještě nechte. Na nohy by vám byla zima.

Odpoledne, 21 stupňů

Zářijové počasí stále ještě připomíná léto a nikdo se nechce pařit v horku. Naštěstí jste se na tuto situaci připravili už ráno, když jste volili oblečení. Legíny, svetřík i vestička můžou skončit v elegantní kabele a vy se budete cítit příjemně.

Večer, 13 stupňů

Abychom nenastydli, putují zase vrstvy oblečení z kabely ven. Rozhodně je třeba obléknout si zase legíny i svetr. Večer však zatím není taková zima jako brzy ráno, takže si můžete šál jen elegantně přehodit přes ramena a sako nezapínat.



Přečtěte si
mrazkova@tiscali.cz
28. 2. 2019 • 20:39

Vrstvení je prostě základ. Ale nejen v září, ale třeba i teď na jaře. Já třeba v tomto počasí hodně ráda nosím svetry. Ty mi pro tohle jarní počasí příjdou úplně ideální. Zrovna před pár týdny jsem si objednala dva nové z https://www.moda-pradlo.sk/ Nejsou nijak extra teplé, takže se v nich člověk nepotí, ale zároveň ani nemrzne.

ivannavratil386
31. 8. 2018 • 20:41

Jojo tahle část roku už je zase tady. Díky moc za tipy. Až do teď se mi na záříjové počasí vyzrát nepodařilo. Když chodím ráno do práce, tak většinou chodím v mikině. Mám takovou teplou, kterou se mi podařilo sehnat na https://www.onlinesekac.cz/ A když příjde odpoledne, tak ji většinou hodím do tašky a jdu v tričku. Na nic lepšího jsem zatím nepřišel.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.