Zavraždila novorozence a tělíčko spálila v krbu! Dostala 14 let basy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zavraždila novorozence a tělíčko spálila v krbu! Dostala 14 let basy!

Renata K. z vězení jen tak nevyjde.
Renata K. z vězení jen tak nevyjde. (ČTK – Jakub Macháček )

Máma dvou dětí Renata K. (35) z Pardubic si včera od soudu odnesla trest 14 let vězení za vraždu miminka. Své třetí dítě porodila do záchodu, neposkytla mu pomoc a následně tělíčko spálila v krbu!

Obžaloba uvedla, že Renata porodila dítě v červnu 2010 do záchodové mísy v domě svého přítele. Tomu tvrdila, že je nemocná a kvůli léčbě zavodněná, potomka zřejmě čekala s jiným mužem. O dva dny později tělíčko spálila v krbu a popel zahrabala v kompostu na chalupě na Náchodsku.

Žena před soudem nevypovídala, podle obhájkyně porod nepopírá, ale tvrdí, že se dítě narodilo mrtvé. Proti tomu se ale ohradil znalec, který tvrdil, že dítě mělo šanci žít. Tuto šanci mu však jeho krkavčí matka nedopřála.

Policie případ odhalila díky vyšetřování série drobných krádeží z pardubických obchodů. Obžalovaná žena pod záminkou svého těhotenství žádala prodavačky o vstup na toalety a při tom jim kradla peněženky či kabelky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.