Dixie, nejhezčí voříšek v Česku: Nehne se od nové paničky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dixie, nejhezčí voříšek v Česku: Nehne se od nové paničky!

Nejspokojenější je Dixie u své nové paničky Jaroslavy Ventové.
Nejspokojenější je Dixie u své nové paničky Jaroslavy Ventové. (Aha! – Daniel Černovský)

Vítězství v soutěži o titul Nejhezčí voříšek roku 2011 převrátilo kříženci jezevčíka Dixiemu z kralupského útulku život naruby. Hned jak milý, ale opuštěný pejsek zazářil jako hvězda na stránkách pondělního Aha!, mohl si nový domov doslova vybírat! „Od rána se telefonáty zájemců o něj netrhly,“ říká vedoucí útulku Monika Kolková.

A tak už Dixie bydlí u nových pánů v Praze, kde jsme jej včera navštívili. „Přiběhl soused a ukazoval mi jeho fotku v Aha! Okamžitě jsme se pro něj vydali! Moc se mu s námi nechtělo, chlapů se bojí, musel mu nějaký ublížit,“ míní nový páníček Vladimír Venta z Prahy.

Opravdový pocit štěstí Dixie začal prožívat, když doma našel novou paničku. „Vzala jsem ho na klín, hladila ho a hned jsme se skamarádili. Je moc hodný. A teď se ode mě nehne na krok...,“ dodává Jaroslava Ventová.

Ta se už kvůli Dixiemu »poprala« se sousedovic kočkou, které nejkrásnější voříšek do oka příliš nepadl. „Pěkně mi poškrábala ruku,“ směje se Jaroslava.

Dixie spinká v posteli, prochází se po zahrádce a když panička vaří, odpočívá opodál v pelíšku obklopeném dobrotami a hračkami.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.