Šokující tvrzení experta na mafii: Versace nebyl zastřelen. Žije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující tvrzení experta na mafii: Versace nebyl zastřelen. Žije!

Gianni Versace. Dnes by mu bylo 64 let.
Gianni Versace. Dnes by mu bylo 64 let. (Profimedia.cz)

Podle oficiální zprávy byl král světové módy Gianni Versace (†50) zastřelen 15. července 1997 před svou luxusní vilou v Miami na Floridě. Za vraždu byl odsouzen Andrew Philip Cunanan (†28), sériový vrah, který během tří měsíců připravil o život nejméně pět lidí. Nyní, čtrnáct let od Versaceho smrti, vyplouvají na povrch závažné pochybnosti.

Italský vrchní prokurátor Nicola Gratteri (53) před několika dny potvrdil, že bylo zahájeno nové policejní vyšetřování, které má dokázat, zda je módní návrhář naživu! Gratteri vychází z knihy experta na mafii Gianluigiho Nuzziho, který je přesvědčen o tom, že Versace nezemřel, a své tvrzení podpírá výpověďmi nových korunních svědků.

„Smrt Versaceho byla zinscenovaná. Když byl údajně zabit v Miami, byl totiž ve skutečnosti v Curychu,“ tvrdí Pippo di Bella (61), bývalý člen kalábrijské mafie.Versace měl podle něho důvod, proč předstírat vlastní smrt.

Zapletl se do kšeftů s mafií a dlužil neskutečné peníze. Navíc uzavřel životní pojistku na 348 milionů korun! Do případu už nevnese jasno ani údajný Versaceho vrah, který osm dnů po jeho smrti spáchal ve vězení sebevraždu.

Přečtěte si
kterej
10. 9. 2011 • 09:58

a kde vzali jeho telo, které identifikoval jeho přítel - tedy pokud si na to dobře pamatuji. samé pokoutní pletky, dejte na moje slova

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.