Žena Jana Marka (†31) Lucie: Zhroutila se, stará se o ní hokejista Pilař | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Žena Jana Marka (†31) Lucie: Zhroutila se, stará se o ní hokejista Pilař

O zhroucenou ženu Jana Marka se teď prý stará jeho kamarád Karel Pilař
O zhroucenou ženu Jana Marka se teď prý stará jeho kamarád Karel Pilař (archiv Jana Marka, Petr Novotný, Martin Přibyl, Mária Rušinová)

Letecká tragédie na ni měla možná ten nejdrtivější dopad. Vždyť manželka Jana Marka (†31) Lucie najednou zůstala sama s teprve dvouměsíčním Honzíkem. Tátu už nikdy neuvidí… Jen bude slýchat, jaký to byl skvělý hokejista, skromný a hodný člověk.

Jakmile se dozvěděla tu hrůznou zvěst, zhroutila se. Naštěstí měla kolem sebe blízké a malého synka, který maminku potřebuje ze všech nejvíc. Rodinný dům v Chabrech je opuštěný, žaluzie zatažené, Lucie je na jihu Čech. Tam za ní měl dorazit i kamarád Karel Pilař, Markův spoluhráč z Ruska i Sparty, mistr světa 2001.

„Co já vím, Karel se hned poté, co se to dozvěděl, sebral z Popradu a jel za ní,“ řekl včera jeden z nejbližších Markových přátel Petr Ton.Markovi se o Pilaře starali, když se nedávno rozešel s přítelkyní. Vzali jej do rodiny. „Trávil s nimi spoustu času, byl jako jejich dítě. Tedy než se narodil Honzík...,“ popsal Ton.

„Nezlobte se, ale nechce se mi o tom celém bavit,“ hlesl jen včera do telefonu Pilař, aniž by potvrdil, že vzal zdrcenou Lucii pod svou ochranu.Jindřichův Hradec, rodiště Jana Marka, včera plakal. Jako by se chtělo přidat i nebe, z mraků kanuly dešťové slzy. Lidé nosili ke stadionu květiny, zapalovali svíčky.

Stejné to bylo i u domku rodičů, který jim Honza koupil. A také u vchodu paneláku sídliště Vajgar, kde tenhle šikovný hokejista vyrůstal. „Tady se odehrávaly velké bitvy,“ prozradil Aha! Markův první trenér Jan Hanzálek. Muž, jenž vychoval výtečného hráče.

„I když to někam dotáhl, zůstal skromným, citlivým a obyčejným klukem,“ dodal kouč.Po tváři mu tekly slzy. Za ty se stydět nemusí. Jsou momenty, kdy i chlapi pláčou...



Přečtěte si
zdeniii
10. 9. 2011 • 11:15

tunka
10. 9. 2011 • 08:25

zwil .. pokud žena přijde o manžela, kterého moc miluje, tak věř, že prožívá taková muka, ŽE JE JÍ PLACENÍ ÚČTŮ ÚPLNĚ FUK!!!!!!! Ale to asi nechápeš viď? Zřejmě jsi ztrátu milovaného muže ještě nezažila!!! Já nevím, proč hned mluvíš o financích? Je to trapné a hloupé

tajna1509
10. 9. 2011 • 01:29

ubohe v tuto chvili kdy bol dosauje neskutecnych rozmeru reprezentovali nas narod NAS nezili tim co chteli zili ceskou republikou Cest nasim zlatym klukum RODINY DRZTE SE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.