Kníže Schwarzenberg si dupl: Jmenoval tructajemníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kníže Schwarzenberg si dupl: Jmenoval tructajemníka!

Šibalský pohled, dobrá nálada. Kníže se včera pustil do všech okolo.
Šibalský pohled, dobrá nálada. Kníže se včera pustil do všech okolo. (ČTK – Michal Kamaryt, ara)

Doslova jako v Kocourkově to teď funguje ve vládě. Ta minulý týden schválila vznik postu tajemníka pro EU i přesto, že TOP 09 protestovala. Podle premiéra Nečase (ODS) by měl »trafiku« obsadit úředník Vojtěch Belling.

Jenže ministr zahraničí Schwarzenberg (TOP 09) včera všechny doběhl a dalším tajemníkem pro EU na truc jmenoval svého náměstka Jiřího Schneidera. A potvrdil, že ČR nyní bude mít dva úředníky se stejnou funkcí.

„Ano. Bude mě zastupovat v Bruselu či jinde v zahraničí,“ řekl v debatě. Schwarzenberg se včera pustil i do prezidenta Klause.

„Bylo by asi lepší, kdyby pan prezident více dbal o svoji pozici hlavy státu než jako někdy docela zábavného provokatéra,“ narážel na nedávný Klausův výrok, ve kterém se o Řecích vyjádřil jako o líných pijácích ouza. Promyšlenými útoky si prý Klaus chystá půdu pro založení euroskeptické strany

Přečtěte si
pelagie
7. 9. 2011 • 08:17

tak jsem včera tak trochu zhlédla" nikdo není dokonalý " přítomný pan kníže mě naprosto dostal ...huhlal, pohled nepřítomný a vůbe tak trochu mimo ...nechápu proč chodí do takových pořadů, kde není nic platný a Krampol byl jako u vytržení-hlásal pan kníže, pan kníže ....trapák ....

marmat
6. 9. 2011 • 19:07

Bohudík , Vaše příbuzné NEZNÁM ...

avina
6. 9. 2011 • 10:06

Ministr může odejít,má zástupce.Platí ho ze své mzdy?!Dědula spí,žvatlá...důchodce,nepostradatelný/aby Kalous mohl .../.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.