Leona Černá: KOLAPS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Leona Černá: KOLAPS!

PRAHA – Měla to být akce, která semifinalistům úspěšné »novácké« reality show Česko hledá SuperStar okoření jejich nabitý program. Jenže návštěva studia Bikram jógy, kde se měli SuperStar mimo jiné naučit správně dýchat, se změnila v nečekané drama.


Semifinalistka SuperStar

PRAHA – Měla to být akce, která semifinalistům úspěšné »novácké« reality show Česko hledá SuperStar okoření jejich nabitý program. Jenže návštěva studia Bikram jógy, kde se měli SuperStar mimo jiné naučit správně dýchat, se změnila v nečekané drama. Soutěžící Leona Černá (25) totiž během cvičení zkolabovala!

Bikram jóga je speciální typ jógy, který se cvičí v místnosti vytopené na 42 stupňů Celsia. I kvůli tomu je jedním z nejnáročnějších cvičení vůbec. „Pokud nebudete správně dýchat, tak omdlíte,“ varovala jedna z profesionálních cvičitelek dvanáctku SuperStar. Jenže i přes varování a dohled profesionálních cvičitelek nakonec došlo během cvičení k nečekanému dramatu.

Kliknutím zvětšeteNa Leoně Černé bylo už téměř od samého začátku cvičení vidět, že jí v přetopené místnosti není zrovna nejlépe. Celá pobledlá musela náročné cviky přerušovat, opírala se o ruce a zhluboka oddechovala. Ale ani to jí nakonec nepomohlo. Zhruba po půl hodině cvičení začala omdlévat. Její slabosti si jako první všiml vedoucí projektu SuperStar Vítek Pokorný, který cvičil kousek od ní. Pokorný k ní okamžitě přiskočil a pomohl jí postavit se na nohy. Leona pak byla za pomoci cvičitelky odvedena na toaletu, kde se z svého kolapsu několik desítek minut vzpamatovávala. „Už je to lepší,“ říkala ještě viditelně bledá Leona, když studio opouštěla.


Autor: (efk, vt)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.