Doktor »čuně« Barták: Rozmlátili mu dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Doktor »čuně« Barták: Rozmlátili mu dům!

Na Bartákově chalupě kdosi rozbil okno. Zřejmě z pomsty.
Na Bartákově chalupě kdosi rozbil okno. Zřejmě z pomsty. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Dan Černovský)

Doktor »čuně« Jaroslav Barták (53) už je zase v nemocnici. Tentokrát v té vězeňské. Dostat prominentního lékaře do cely mezi obyčejné vězně je zatím pro spravedlnost nadlidský úkol. Nejprve se zhroutil a skončil na Bulovce na kardiologii. Když ho lékaři propustili, nechal se odvézt do vinohradské nemocnice na oční. Poté, co na něj soud konečně uvalil vazbu, zařídil si alespoň umístění ve vězeňské nemocnici.

„Jde o speciální cely, kde je obviněný pod stálým lékařským dohledem. Jeho režim určuje doktor,“ popsal tiskový mluvčí pankrácké věznice Jiří Dolejší. Konkrétní zdravotní potíže chlípného doktora Bartáka však popsat nechtěl.

Jeho advokátka Klára Slámová tajemně tvrdí, že »se nejedná o žádné bezvýznamné problémy«. Jenže je víc než divné, že z muže, který byl podle svých slov schopen souložit pětkrát za noc, je náhle politováníhodná zdravotní troska.

Co si o lékaři, který týral své asistentky, myslí lidé, dali najevo i jeho sousedi. Na Bartákově chalupě u sečské přehrady na Chrudimsku mu někdo kamenem rozbil okno. Nešlo však o vloupání, jak zdokumentovala bezpečnostní agentura, která Bartákovo letní sídlo střeží.

Spíš šlo o pomstu, z chalupy se totiž nic neztratilo. „Od té doby, co to na něj všechno prasklo, tady nebyli. Měli vždycky nos příliš nahoru, než aby se bavili s obyčejnými lidmi. Přijeli v černém BMW, zalezli do domu a s nikým nemluvili,“ řekl soused z vesnice.



Přečtěte si
andrea68
13. 9. 2011 • 21:10

především dbají na stavovskou soudržnost a i když se jedná o "doktora čuně", vždycky se najde někdo, kdo potvrdí diagnózu, kterou si tento výlupek vymyslí.

ivkanatka
5. 9. 2011 • 09:46

Plesku, proč takový titulek, když šlo jen o jedno rozbité okno ?!? A tomu doktorovi čuněti přeji hoooodně vydoký trest a kastraci, aby ho ty chlípný choutky přešly. A co paní Bártová ? Ještě za ním stojí ? Jestli ano, tak je stejná jako on a měla by se nechat vyšetřit. Určitě o jeho " činnosti " musela vědět. Odplivnout si před takovýma zrůdama.

loft
4. 9. 2011 • 02:51

nejenom že známkuje, zřejmě JE TO SAMÉ !

loft
4. 9. 2011 • 02:50

Darebák je i ten doktor, který mu k této úlevě dopomohl !! Však kdyby se tak Barták zachoval k jeho dceři nebo ženě, tak by jeho zdravotní stav asi posuzoval jinak !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.