Doktor »čuně« Barták: Už je ve vazbě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Doktor »čuně« Barták: Už je ve vazbě!

A zase se vymlouvá: Můj stav je vážný, potřebuju lékaře
A zase se vymlouvá: Můj stav je vážný, potřebuju lékaře (Foto Aha! – Martin Pekárek)

Chlípný lékař Jaroslav Barták (53), obviněný mimo jiné ze znásilnění a vydírání, konečně skončil ve vazbě. Soudce ho tam poslal z obavy, že bude ovlivňovat svědky, pokračovat v trestné činnosti a že navíc může i utéct do ciziny. Možná to ale není nadlouho...

Barták stále zdůrazňuje, jak trpí. Dokonce i v soudní síni ho doprovázel lékař a ve vazbě bude pod stálým dohledem. Doktor »čuně«, který údajně mlátil a znásilňoval své asistentky, totiž usiluje o převezení do vězeňské nemocnice. Proti vazbě navíc ihned podal stížnost.

„Lékařský dohled je skutečně nutný a je doporučena další hospitalizace. Nejedná se o nějaké bezvýznamné zdravotní problémy,“ prohlásila advokátka Klára Slámová, kterou si Barták vybral do týmu obhájců. Barták trvá na tom, že bude mít speciální zacházení.

A těsně před včerejším soudem se rozhodl znovu požít stejný trik, který ho už jednou dostal z cely. Opět tvrdil, že má zdravotní potíže. Tentokrát ho začaly »zlobit« oči. „Už se tomu jen smějeme. Chlubí se, jaký je playboy, a najednou si hraje na vetchého chorobného staříka,“ popsal Aha! náladu vyšetřovatelů jeden z kriminalistů.

I lékaři už ho mají plné zuby a nepomohlo mu ani to, že tentokrát zamířil na oftalmologickou kliniku pražské vinohradské nemocnice, kde sídlí vzdělávací centrum sponzorované Lions klubem, jehož byl členem a kde má známé. Barták s doprovodem dvou uniformovaných policistů dorazil zhruba v deset hodin.

„Hned se začal shánět po panu profesorovi Kuchyňkovi, který to tam vede as nímž se prý zná. Ale vrchní sestra mu řekla, že pokud má potíže, ošetří ho lékař, který má právě službu. Barták vypadal pěkně naštvaně,“ popsal deníku Aha! jeden z pacientů.

Tohle čeká Bartáka »chlíváka«!

Místo luxusních apartmá v přepychových hotelech po celém světě nyní čeká Bartáka vazební cela. Je pravděpodobné, že bude umístěn na samotce, kde pro sebe bude mít cca 7 m2. Kromě omezeného prostoru, použitého nádobí a rozvrzaného kavalce ho čeká i přísný vězeňský režim.

Denní režim ve vazbě:

6.00 Budíček a snídaně

6.30 Zpytování svědomí

7.00  Kontrola cel (možnost   nahlášení zdravotních   problémů)

7.45  Vycházka na dvůr, bratříčkování

9.00 Čtení denního tisku na cele

11.00 Oběd

12.00  Klubová místnost,   hra karet s ostatními

13.00 Vyřizování pošty od fanynek

14.00 Četba knížek

15.00 Zpytování svědomí

16.00 Večeře

18.00  Volná »zábava«, vzpomínky na VIP večírky

21.00 Večerka



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.