Krásná Libyjka Nisreen (19): Vraždící bestie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krásná Libyjka Nisreen (19): Vraždící bestie!

S automatickou puškou v ruce a s úsměvem. Nedělalo jí vraždění nakonec dobře?
S automatickou puškou v ruce a s úsměvem. Nedělalo jí vraždění nakonec dobře? (Profimedia.cz)

Rty stažené do grimasy bolesti a sametově hnědé oči zalité smutkem. Nad tou drobnou dívkou připoutanou k nemocniční posteli kvůli zlámané noze by se jednomu srdce ustrnulo. Sotva by kdo hádal, že se pod krásnou slupkou skrývá mašina na zabíjení! Nisreen al Forgani (19) sloužila v Kaddáfího armádě a na svědomí má životy 11 rebelů. Prý nemohla jinak. Nezmáčknout spoušť, byla by popravena sama!

Děvčeti prý dali do ruky samopal AK47 a pak je vzali do jedné budovy v tripoliské čtvrti Bosleem, kde už čekala ozbrojená stráž. Dovnitř přiváděli zajatce, jednoho po druhém...

„Zabila jsem prvního. Pak dovedli dalšího, nad mrtvým se otřásl. Zabila jsem i jeho. A tak to šlo dál a dál. Kdybych zaváhala, jeden z vojáků by okamžitě vpálil kulku mně,“ líčí Nisreen, nejmladší masová vražedkyně v dějinách, která si ani nepamatuje, kolik lidí vlastně popravila.

„Během tří dnů jsem jich zabila deset, možná jedenáct,“ dodává tichým hláskem. Nakonec prý raději vyskočila z okna, aby nemusela dál vraždit.Dívku ale sebrali rebelové, kteří ji nyní bedlivě střeží v tripoliské nemocnici. Nisreen tvrdí, že její rodina nikdy Kaddáfího režim nepodporovala.

K jeho vojsku ji prý naverbovala matčina kamarádka Fatma, která vedla ženskou jednotku. Absolvovala vojenský výcvik, pak byla poslána do ústředí, kde ji znásilnil důstojník, kterému prý Fatma každý den přiváděla novou dívku. Po ponižujícím aktu se Nisreen stala vykonavatelkou Kaddáfího zlovůle.

„Nikdy předtím jsem nikomu neublížila. Vedla jsem docela normální život,“ hájí se Nisreen, kterou čeká soud.



Přečtěte si
lipno
23. 10. 2011 • 17:07

http://www.youtube.com/watch?v=opffiBC4VGY&feature=player_embedded

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.