Praktiky zvrhlého lékaře: Bartáka viní už šestá žena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Praktiky zvrhlého lékaře: Bartáka viní už šestá žena!

Fotografie
Fotografie (internal)

Na zvrhlého lékaře Jaroslava Bartáka podala další z jeho bývalých asistentek trestní oznámení. Celkem tedy Barták čelí už šesti trestním oznámením za šest trestných činů.

Barták je podezřelý ze sexuálního nátlaku, znásilnění, vydírání, omezování osobní svobody, nebezpečného vyhrožování a ublížení na zdraví. Celou aféru spustila jedna z jeho bývalých asistentek Lucie, kterou údajně lékař trýznil během dovolené na Filipínách.

Dívka již dříve vypověděla, že ji vylákal pod záminkou pracovní cesty, tam ji bil, sexuálně napadal a vyhrožoval jí smrtí. Lékař svou vinu odmítá a tvrdí, že ženy byly prostitutky a že jde o spiknutí s cílem ho diskreditovat.

Od internisty Bartáka se v minulých dnech distancovala i Česká lékařská komora a lékař bude muset své jednání zřejmě vysvětlit před disciplinární komisí komory.

Přečtěte si
vl..
28. 8. 2011 • 11:27

ZVRHLÝ BARTÁK = KAMARÁD NAŠICH POLITIKŮ. Svůj ke svému. Také podle toho má naše politika a vývoj v celém státě úrveň. VELMI,VELMI SMUTNÉ !!

barometr
27. 8. 2011 • 13:34

Pidlovokej hnusák, mrňavej, jak uřízlý kecky, toho by nechtěla ani ta nejposlednější štěťule. Tak si je bere násilím. Pověsit za koule do průvanu, nebo rovnou vykulísat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.