Chlípný lékař Barták: Obdivuje Fritzla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Chlípný lékař Barták: Obdivuje Fritzla!

Josef Fritzl je nejkrutějším otcem všech dob. Doživotní trest si odpykává ve věznici Stein.
Josef Fritzl je nejkrutějším otcem všech dob. Doživotní trest si odpykává ve věznici Stein. (Bild)

Jaroslav Barták (53), lékař a spolumajitel modřanské polikliniky v Praze čelí obvinění bývalé asistentky Lucie (24) z toho, že ji fyzicky týral a nutil k sexu. A jeho veřejnému obrazu vůbec nepomáhá způsob, jakým se vyjadřuje. Nejnovějším střípkem do mozaiky je jeho facebookový profil, který je »překvapivě« celý o sexu!

Už v zálibách, které na svém profilu uvádí, Barták šokuje. Konstatuje, že má rád plavání, při kterém »koukám, kde bych co přefik«. Sex má pak podle vlastních slov rád »přiměřeně sadistický«.

Jeho oblíbená hra je pak příznačně »na doktora a zbitou sestřičku«. Navíc ho vzrušuje »bukubuku porno«, zřejmě tedy tzv. »bukkake« zakončené hromadnou ejakulací několika mužů na obličej jedné ženy.

Toto je ale absolutně skandální: za člověka, který jej inspiruje, označuje Barták Josefa Fritzla (76), rakouského zločince, který 24 let věznil a znásilňoval svoji dceru a měl s ní sedm dětí!

„Jeho vyjadřování je rozhodně velmi svérázné. Je potřeba hlubší analýzy, aby se přišlo na to, zda jde jen o podivný smysl pro humor, či poruchu osobnosti,“ řekl Aha! renomovaný psycholog Karel Humhal.

Přečtěte si
marmat
27. 8. 2011 • 11:18

http://www.youtube.com/watch?v=xy9H8uWl83c V show Jana Krause by mohl v září pokračovat SÁM pan LÉKAŘ, měl by rád možná ještě větší a delší (vstup) ... TITUL a 1.místo na Mistrovství světa v ONANII náš "reprezentant" (VÍCEMISTR SVĚTA V ONANII) pro šustroval jen o 2 hodiny !!! TENTO SVĚTOVÝ ZÁVOD SE TÉŽ JMENUJE CHARITATIVNÍ !!! Můj návrh by byl, aby vedle Jana Krause zasedl na ratanovou židli MUDr.Rath - TO , aby to mělo ty pravý GUĽE (vysíláno bylo 14.10.2010 pokračování by mohlo být tudíž v pátek 16.9.2011)

majojo
27. 8. 2011 • 09:19

Někdy jsou chvíle, kdy je potřeba zahodit vědomí lékařské solidarity. Jestli tenhle případ pokládáte za nejasný a diskutabilní, patrně byste dokázal obhajovat i pana doktora Mengeleho.

marmat
26. 8. 2011 • 20:11

Co to je za exemplárně chráněné ZVÍŘE ??? To Se čeká na Jaký MONSTROZNÍ NOVÝ ČIN tohoto úchyla !!! A je pan MuDR. ještě ve FUNKCÍCH a ordinaci/ích ??? Jestli ano,vyfoťte ho PROSÍM s všemi jeho ochránci- tak jako máte sílu zviditelňovat denně IB, udělejte PRAVIDELNÝ denníček/týdeníček a měsíčníček LB !!! Díky

bledulka
26. 8. 2011 • 14:45

Zavřete toho blba, až zčerná!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.