Thomas Fischer (30), sadista z Hamburku: Měl i mučící komoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Thomas Fischer (30), sadista z Hamburku: Měl i mučící komoru!

ilustrační foto
ilustrační foto (Aha! – Petr Novotný)

Celé měsíce připravoval únos, mučení a smrt jedné ženy Němec Thomas Fischer (30) z Hamburku. Měl doma z telefonní budky vyrobenou mučící komoru, skalpely a jehly na trýznění oběti, zbraně i výbušniny. V pátek ženu konečně unesl, ale zapomněl zavřít dveře od cely a oběť mu tak utekla.

Fischer, který vykazuje silné známky sadistického chování, chtěl mladou ženu z Izraele (26) několik měsíců mučit a pak ji zabít. Mučení trénoval na umělé panně, kterou si pořídil v obchodu s oděvy.

„Věřil, že mu tato žena patří. Po únosu ji chtěl přivést do jiného stavu, aby ji mohl zavraždit těhotnou,“ říká zástupce hamburské policie. V pátek dívku unesl, spoutal a zavřel do cely, která byla původně telefonní budkou. Těšil se na mučení, ale doplatil na vlastní hloupost.

Zapomněl totiž zamknout dveře od cely a žena mu už po dvou hodinách uprchla. Hlavou neváhala prorazit okno chráněné ostnatým drátem.Běžel za ní, ale jeho oběť se dokázala i s pouty dostat k lidem, kteří jí pomohli. Fischera následně policie zatkla.

U něj doma našla tolik výbušnin, že raději rychle evakuovala 300 nájemníků z nejbližšího okolí. „Thomas je krutý sadista. Nikdy se neusmál, nemá srdce. Je to prase,“ popsal Fischera jeden jeho známý. Jemu i dalším se Fischer přiznal, že nikdy neměl sex. Nehrál karty ani nepil, jen pokukoval po ženách. „Ve vězení mu bude lépe,“ dodává jeho soused.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.