Šla si stěžovat a přišla o řidičák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šla si stěžovat a přišla o řidičák!

Auta poničená rozčilenou řidičkou vyžadují zásah karosáře.
Auta poničená rozčilenou řidičkou vyžadují zásah karosáře.

OTROKOVICE – Stěžovala si v autobazaru, nakonec ještě přišla o řidičák. Tak přesně tahle nepříjemnost potkala ženu (41) ze Zlína.


Opilá šoférka

Do jednoho otrokovického autobazaru přijela reklamovat autobaterii u vozu, když ale neuspěla, vztekle nastoupila do auta a nabourala dvě vystavená vozidla. Navíc byla opilá!

Majitelka vozu přijela do autobazaru pořádně rozčilená. Koupila si auto, po 14 dnech provozu ji ale vypověděla službu autobaterie. „Zákaznice si přijela stěžovat, jenže nepochodila. Rádi bychom jí vyhověli, ale při jiném typu reklamace. Na autobaterie se záruka nevztahuje,“ vysvětlil zástupce autobazaru Petr Nešpor. „Ta paní se chovala velice hlučně,“ všiml si jiný zákazník autobazaru, který byl svědkem události. Neúspěšné jednání ženu rozpálilo doběla. Kliknutím zvětšeteNaštvaně sedla do svého vozidla, při rozjíždění ale nabourala dvě vystavená auta. I když se vehementně bránila příjezdu policie, pracovníci autobazaru ji přesto přivolali. „Ukázalo se, že paní před příjezdem k nám požila alkohol. Něco takového jsme tu opravdu ještě neměli,“ prozradil Nešpor. Policisté ženě zabavili řidičák, další nepříjemnosti ji čekají ve správním řízení. „Za alkohol za volantem jsou velmi přísné tresty. Ženě hrozí ztráta sedmi bodů a finanční pokuta v řádech desetitisíců korun,“ řekla mluvčí zlínské policie Jana Bartíková.


Autor: (zd)
Foto pro Aha!: Michal Vlček

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.