Martina Durinová odhalila strašnou pravdu: Manžel zneužíval naše děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Martina Durinová odhalila strašnou pravdu: Manžel zneužíval naše děti!

Fotografie
Fotografie (internal)

Život toho někdy na člověka naloží více, než dokáže unést. To je i případ maminky tří dětí Martiny Durinové (36) z Prahy.

Věřila ve šťastné manželství, manžel ale propadl automatům a alkoholu a sexuálně zneužil dvě z jejich dětí. Nejstarší dcera Danielka (20) je navíc těžce postižená a maminčinu pomoc potřebuje 24 hodin denně!

Martina se stala mámou už v šestnácti. Ještě stihla svatbu, pak manžel Kamil nastoupil na vojnu. Martina porodila a přišel šok! „Lékaři mi sdělili, že moje holčička je postižená,“ vypráví.

Úkolu maminky se ale zhostila na výbornou. Martině se postupně narodil Honzík (16) a Dominika (8), která často trpí epileptickými záchvaty. Její manžel ale mezitím propadl automatům a alkoholu. A v partnerství přicházela jedna krize za druhou.

Syn prožil velké trauma

Syn prožil velké traumaA pak se konečně odhodlala požádat o rozvod! Jednoho dne o Vánocích však přišla nejbolestivější rána! „Danielka mi neobratným způsobem vysvětlila, že ji táta zneužil. Později se projevily potíže i u Honzíka. Ukázalo se, že má stejnou zkušenost. Prožil takové trauma, že si přál zemřít,“ vysvětlila Martina.

Exmanžel Martiny tehdy putoval do basy. Dostal trest i za neplacení výživného a krádeže. A protože teď už je z vězení venku, má máma tří dětí má strach, aby jim zase nechtěl ublížit. Dokonce kvůli tomu tají novou adresu.

Máme těžký život

Máme těžký životVšechen čas Martina věnuje dětem „Jsou pro mě vším. Honzík je skvělý, s oběma holkami mi moc pomáhá,“ vysvětlila Martina, kterou teď nejvíce trápí finanční starosti.

„Danielka je nesamostatná, musím se jí neustále věnovat. Nutností pro mě je mít velké auto. Denně ji musím dopravit do speciální školy, musím vozit i hromady plenek, protože je kvůli postižení potřebuje,“ vysvětluje Martina a dodává: „Už nám schválili příspěvek na auto sto tisíc korun, ale pořád to nestačí. Moc bych potřebovala ještě sehnat další peníze,“ prosí.

Pomůžete Danielce?

Martina Durinová má kvůli příspěvku na auto otevřený účet u Nadace Charty 77, na který je možné přispívat. Účet pro rychlou pomoc je zřízen do konce srpna.Číslo účtu: 777 777 222/0800, variabilní symbol 9156223065.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.