Úchyl z Domažlicka: 5 let za znásilnění dívky (11) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Úchyl z Domažlicka: 5 let za znásilnění dívky (11)

Valdická věznice
Valdická věznice (pro Aha!: archiv Věznice Valdice)

Na pět let do vězení za znásilnění dívky (11) poslal plzeňský krajský soud muže (50) z Domažlicka. Ten byl bez střechy nad hlavou a dostal možnost bydlet u ženy, která spolu s dalšími členy rodiny vychovávala svoji vnučku.

Za pomoc v domácnosti dostával ubytování a stravu, jenže on se dvakrát pokusil s mentálně postiženou dívenkou o pohlavní styk. Poprvé to mělo být v garáži a podruhé v kuchyni domu.

Děvče podle obžaloby násilím držel za ruce, svlékl jí i sobě kalhoty a pokusil se o soulož. Muž ale nedosáhl vyvrcholení, a proto toho nakonec vždy nechal. „Přestože se žalovanému nepodařilo čin uskutečnit, je soud přesvědčen, že i přes to musí být za své jednání potrestán,“ odůvodnil verdikt předseda senátu Milan Štejr.

O jeho chlípných hrátkách měla dívka mlčet, nakonec se však svěřila babičce. Jak se ukázalo, násilník byl v minulosti už odsouzen za znásilnění, jenže před lety byl jeho obětí muž. Je totiž homosexuál a na dívce si prý chtěl vyzkoušet soulož se ženou.



Přečtěte si
hejhej
30. 7. 2011 • 10:11

Takové hovady by se už vůbec nemělo dostat na svobodu.Ale naše zákony jsou k nestvůrám milosrdné.

spajka
29. 7. 2011 • 11:03

peklem se ti odmění.Ale ruku na srdce,nevím,jestli se jednalo o bohulibý skutek rodiny,nebo jen o získání levné pracovní síly.Já bych si takové - na pohled - individum,přes práh nepustila.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.