Sousedka utopeného policisty (†35): Byl to hrubián! Napadl mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sousedka utopeného policisty (†35): Byl to hrubián! Napadl mě!

Touto dírou v zábradlí auto řízené elitním policistou proletělo.
Touto dírou v zábradlí auto řízené elitním policistou proletělo. (Aha! – Martin Pekárek, Karel Kopáč)

Deník Aha! získal výpověď sousedky policisty Jana B. (†35), který zemřel poté, co po srážce s jiným autem s vozem audi spadl z pražského Hlávkova mostu do Vltavy.

Eliška Jahodová (56) z Vysočiny tvrdí, že ji elitní strážce zákona napadl. Kvůli sousedskému sporu měla policistu dokonce vyšetřovat inspekce...

„Máme domeček vedle nich, naše zahrady sousedí. Problémy jsme začali mít před čtyřmi lety. Do té doby bylo všechno v pořádku. Nechávala jsem je přes zimu dokonce parkovat auto v mé stodole,“ říká Eliška Jahodová.

Pak jí ale soused prý začal dělat naschvály. Janovi B. má za zlé třeba to, že jí prý postříkal květiny v zahrádce herbicidem, aby si mohl snáz postavit plot. Situace vyvrcholila v únoru roku 2008.

„S manželem jsme viděli, že uklízí sníh a hází ho přes plot k nám. Můj muž za ním vyběhl. Pohádali se a on ho praštil hrablem do břicha. Mě pak uhodil také hrablem do ramene,“ popisuje žena. Případ šetřila policejní inspekce.

„Trvalo jim to dlouho, manžel do té doby zemřel, takže jeho napadení odložili. Moje je stále v šetření,“ dodává Eliška Jahodová. „Je to takový typický sousedský spor. Nelze říct, kdo má pravdu. Prostě si začali dělat naschvály,“ kroutí hlavou další obyvatel vesničky, kde rodina zesnulého policisty i Eliška Jahodová žijí.

Jenže malicherné spory jsou teď úplně jedno Janově manželce Janě. Ta zůstala sama s Julinkou (5) a Filípkem (2). „Jsem úplně na dně,“ řekla Aha!.



Přečtěte si
misak06
26. 7. 2011 • 20:51

eremita
25. 7. 2011 • 22:42

 tahle paní je natolik zralého věku, že by měla vědět, že pomluvami mrtvého shrazuje jen sama sebe. Duševní úrovní neoplývá, snad ji tedy blaží, že byla v novinách. Na její vesnici "mezi holkama" je jednička. Být s babou sousedem nemuselo být jednoduché....

hu11
25. 7. 2011 • 14:46

do prde ......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.