Dům, v němž zabíjeli masoví vrazi Westovi: Byl tam český bordel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dům, v němž zabíjeli masoví vrazi Westovi: Byl tam český bordel!

Fotografie
Fotografie (internal)

Velkou Británií otřásá skandál, který se týká i Česka! Dům hrůzy, v němž uskutečnili jednu ze série brutálních vražd Rosemary (57) a Frederick Westovi (†53), sloužil až dosud jako nevěstinec.

Prostitutky byly navíc k nejstaršímu řemeslu nuceny hrubým násilím a pozor – byly mezi nimi i Češky! A v Česku, konkrétně v Liberci, byl společně se dvěma dalšími muži zadržen i jeden z provozovatelů bordelu.

Rozbití zločineckého gangu pašeráků lidí a organizátorů fingovaných svateb předcházela 7měsíční práce agentů Scotland Yardu, kteří se do zločinecké skupiny infiltrovali poté, co se jedné z obětí podařilo uprchnout a policii na zvěrstva upozornit.

Z domu v Gloucesteru (město mezi Bristolem a Birminghamem) osvobodila policie 40 dívek, z nichž mnohé ještě ani nebyly plnoleté, včetně několika Češek. Na Ostrovy byla děvčata nalákána na dobře placenou práci, skončila však v bordelu, kde byla nucena k prostituci.

Ta, která se vzpouzela, byla znásilňována a bita. Každá týdně »vyšlapala« v přepočtu 85 tisíc korun, za každý fingovaný sňatek inkasovali zločinci přes 100 tisíc. V čele gangu stáli 52letá bordelmamá a její 28letý syn. Ten byl společně se dvěma dalšími muži zadržen v Liberci. Je možné, že měli komplice i v Česku? Naše policie o případu mlčí.

Majitel nemovitosti na Midland Road 25, farmář Peter Radley (71), tvrdí, že o ničem neměl ani tušení. Zdi domu hrůzy ale pamatují i další odporný zločin. V roce 1971 zde Rosemarie Westová (57) zavraždila manželovu dceru Charmaine (†8), jejíž tělíčko pak zakopala pod podlahu kuchyně.

Kostra dívky se našla až v roce 1994, kdy byli Westovi zatčeni a obviněni ze 12 hrůzných vražd. Jedenáct z nich spáchali v domě na Cromwellově ulici 25, který byl v 90. letech stržen.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.