Už nechci žít...Pak položil hlavu na kolej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Už nechci žít...Pak položil hlavu na kolej!

V těchto místech chtěl muž skoncovat se životem.
V těchto místech chtěl muž skoncovat se životem. (pro Aha!: Jiří ŽŮREK)

VSETÍN – Nechat se zabít projíždějícím vlakem se rozhodl muž (56) ze Vsetína. Silně posílený alkoholem si včera dopoledne lehl do kolejiště a hlavu položil na kolej.

Jako první ho uviděl strojvedoucí vlaku, který do Vsetína přijížděl z Valašského Meziříčí. „Strašně jsem se lekl, když jsem postavu na kolejích uviděl. Vlak jel rychle, střetu už nešlo zabránit,“ popisoval šokující zážitek strojvedoucí. V sebevrahovi naštěstí ale v poslední chvíli zafungoval pud sebezáchovy, a těsně před lokomotivou ucukl a odkutálel se mimo koleje. „Bylo to opravdu o mžik,“ říkal vyděšený strojvedoucí, který okamžitě po příjezdu na vsetínské nádraží informoval výpravčího. Ten přivolal policii a záchrannou službu.

Policisté našli sebevraha během pár minut. „Řekl, že chtěl spáchat sebevraždu. Navíc byl silně opilý. Nadýchal více jak dvě a půl promile,“ konstatovala mluvčí vsetínských policistů Lenka Javorková. Sebevrah byl poté převezen na psychiatrické vyšetření do kroměřížské léčebny.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.