Lucie Bílá. Spory s tchýní? Koupila jí auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá. Spory s tchýní? Koupila jí auto!

Lucie Bílá koupila své budoucí tchyni auto.
Lucie Bílá koupila své budoucí tchyni auto.

PRAHA – Populární zpěvačka Lucie Bílá (39) koupila své budoucí tchyni Lence Bártové (52) velkorysý dárek – nový Ford Ka za více jak čtvrt milionu korun.

Populární zpěvačka Lucie Bílá (39) koupila své budoucí tchyni Lence Bártové (52) velkorysý dárek – nový Ford Ka za více jak čtvrt milionu korun. Definitivně se tak Bílá rozhodla vyvrátit zvěsti o vzájemných neshodách, které měly mezi ní a Noidovou maminkou panovat.

O tom, že mezi slavnou zpěvačkou a maminkou jejího přítele Nioda (25) nepanují zrovna idylické vztahy, se v minulosti spekulovalo mnohokrát. Bílá se sice vždy k těmto zprávám stavěla negativně, ale podle svědků z okolí zpěvačky panovaly mezi ní a paní Bártovou minimálně rozpaky.
Lucka se proto rozhodla veškeré nepříjemnosti urovnat. Jak? Noidově mamince darovala nový automobil. „Koupila jsem jí takové malé holčičí autíčko Káčko, protože jezdila každý den do práce starším, a tak trochu nebezpečným autem. Ale beru to jako vyloženě soukromou věc, kterou nechci nějak medializovat,“ přiznala exkluzivně deníku Aha! Bílá. Na kolik nový stříbrný Ford Ka Lucku přišel? Cena základního modelu se pohybuje kolem čtvrt milionu korun! A jak se zdá, tak velkorysý dar zabral. Noid totiž na křtu nové knihy svého otce Václava Bárty, spokojeně přiznal, že vztahy v rodině jsou teď konečně v pořádku. „Nechci ale, aby se to moc probíralo, protože by se to zas mohlo pokazit,“ řekl nám Noid. Podle znalců z okolí je urovnání rodinných vztahů jasným příznakem jediného – blížící se svatby. Nyní už se Lucka zřejmě nemusí bát, že by Lenka Bártová na veselce svého syna chyběla.


Autor: Petr MACEK, Josef KOUKOLÍČEK
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.