Martin Barták a Libor Vrba: Detektiv i podezřelý pracují pro miliardáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Martin Barták a Libor Vrba: Detektiv i podezřelý pracují pro miliardáře!

Vrba a Barták popíjejí v luxusní bratislavské vinárně, kde je láhev červeného za dva tisíce.
Vrba a Barták popíjejí v luxusní bratislavské vinárně, kde je láhev červeného za dva tisíce. (Aha! – Mária Rušinová, Martin Hykl, David Kundrát)

Před měsícem nachytali reportéři Aha! exministra obrany podezřelého z korupce Martina Bartáka a exšéfa protikorupční policie Libora Vrbu, který ho vyšetřoval, v družném hovoru v luxusním podniku v Bratislavě. A nyní se »kámoši« setkají také na pracovišti! Měl je totiž zaměstnat miliardář Tomáš Chrenek!

Informaci přinesly včerejší Lidové noviny. Boháč slovenského původu Chrenek, jehož majetek se pohybuje okolo čtyř miliard Kč, ovládá například Třinecké železárny a pojišťovnu Agel.

A právě jeho zájem o zdravotnictví by mohl být motivací, proč zaměstnal Bartáka – vystudovaného lékaře s kapsami plnými exkluzivních kontaktů a desítkami výhodných přátelství, která nasbíral v politice.

Do skládačky zapadá i Bartákův nový »přítel« Vrba. Ten zničehonic odstoupil z policejní funkce, v níž vyšetřoval předražené armádní zakázky stvrzené Bartákovým podpisem a jeho účast v kauze obrněných transportérů Pandur. Také Vrba se pyšní desítkami kontaktů...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.