Poloslepý podvodník: Vydával se za agenta CIA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poloslepý podvodník: Vydával se za agenta CIA

Agent Havrda působil velmi přesvědčivě a ženy mu podléhaly
Agent Havrda působil velmi přesvědčivě a ženy mu podléhaly (Policie ČR)

Téměř slepý podvodník (35), který si říkal Mirek Havrda, vystupoval jako tajný agent CIA, jehož identitu zná jen prezident USA!

Získával si tak důvěru žen, které mu plnými hrstmi dávaly peníze. Havrda své pletichy páchal s manželkou, kterou vydával za sestru. Oba dlouho okrádali i důvěřivou ženu z Brněnska. Ta se do lumpa zamilovala a věřila mu. Ukázal jí totiž průkaz CIA koupený v obchodě s žertovnými předměty!

„Uprostřed vztahu odjel na údajnou misi a z důvěřivé ženy za čtyři roky nepřítomnosti pomocí SMS, které kvůli jeho téměř naprosté slepotě psala manželka, vymámil stovky tisíc korun,“ řekli Aha! policisté.

Vše prasklo ve chvíli, kdy manželka loni zemřela na rakovinu a SMS už neměl kdo posílat. Zamilovaná Brňanka zbystřila a »agenta« udala. To už ale Havrda několik měsíců za první prokázané podvody seděl ve vězení, kam byl odsouzen na šest let. Teď mu hrozí dalších osm roků!



Přečtěte si
winterfreshka
25. 6. 2011 • 09:31

Také dost podivínů,vydávajíc se za bohaté

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.