Manželé Juříčkovi: Další pirát na D1 nás skoro zabil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manželé Juříčkovi: Další pirát na D1 nás skoro zabil

Manželé Juříčkovi prosí o pomoc při pátrání po pirátovi.
Manželé Juříčkovi prosí o pomoc při pátrání po pirátovi. (Foto pro Aha! – Josef Koláč )

Nablýskaný sportovní kombík audi se silným motorem a zatmavenými skly.

To je popis »výbavičky«  dalšího (zatím neznámého) silničního piráta, který bez mrknutí oka ohrozil život dvou mladých lidí a jejich ještě nenarozeného děťátka!

Bezohledný řidič se u výjezdu z dálnice D1 směrem na Rosice rozhodl vrátit po dálnici zpět do Brna. Za prudkou zatáčkou se přímo na frekventovaném čtyřproudém sjezdu začal otáčet a zcela tak zatarasil Jaroslavovi a Kateřině Juříčkovým cestu!

„Měli jsme na výběr ze dvou možností: buď to naprat přímo do jeho auta, což by dozajista nepřežil, anebo sami nabourat do svodidel. A já trouba ho ušetřil,“ vypráví Jaroslav Juříček.

Strhl tedy volant, i když vezl těhotnou paní Kateřinu, která mu má už v září dát syna Adama, a na svém Fiatu Brava si způsobil škodu za 15 tisíc (zlomená poloosa, zničený závěs kola)...

Šílenec, který nehodu způsobil, přitom bezohledně dupl na plyn a ujel! Policisté teď hledají jakoukoliv stopu, která by je k nebezpečnému pirátovi dovedla.

Můžete pomoci? Volejte 158 nebo pište na aha@ahaonline.cz



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.