Pohřeb č. 4 z bouračky u Hluboké! Jaromír Č.: To on za to může... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohřeb č. 4 z bouračky u Hluboké! Jaromír Č.: To on za to může...

Rakev s ostatky Jaromíra Č.
Rakev s ostatky Jaromíra Č. (pro Aha! – Marek Hofman)

Víc než stovka lidí se včera přišla rozloučit do kostela v Milevsku na Písecku s Jaromírem Č. (†28). Ten zemřel jako jeden ze čtyř lidí při tragické nehodě u Hluboké nad Vltavou v policejním vozidle.

I příbuzní tvrdí, že kdyby nebyl násilník, nemuselo k tragédii dojít! „O mrtvých jen dobře, ale... Kdyby Jára nedělal kraviny, nemuseli jsme se tady takhle scházet,“ řekla Aha! na pohřbu jedna z příbuzných.

Jako první přijel otec zesnulého mladíka, jeho sestra, přítelkyně a malé dítě (2), které spolu měli. Jen tak se mohli s Jaromírem o samotě rozloučit. Otevřít rakev však pohřební služba nedovolila, neboť tělo muže prý nebylo v dobrém stavu. O chvíli později ji stejně zasypaly květiny, babičky mrtvého přinesly bílé kytice.

U kostela nechyběl ani zástup motorkářů. „Jarda byl blázen do motokrosu. Chtěl tady na Milevsku v červenci jeden pořádat. Už se toho chudák nedožil...,“ řekl jeden z mužů v kombinéze. Po mši převezl pohřební vůz rakev na hřbitov do Petrovic, kde byly nebožtíkovy ostatky uloženy do rodinného hrobu.

Tragédie se stala v neděli 12. června. Opilý Jaromír doma napadl sestru nožem, a tak na něj rodina zavolala policii. Hlídka – Radek V. (†33) a Jaroslav D. (†30) – jej vezla na záchytku do Č. Budějovic, když je kolem čtvrté ranní u Hluboké smetl Opel Calibra Luboše H. (†19). Všichni čtyři byli na místě mrtví...



Přečtěte si
ms1986
20. 2. 2013 • 23:55

všechny tyhle rádoby denicí lžou překrucuji a vymýšlejí si a blbci tomu věří.

ms1986
20. 2. 2013 • 23:48

s tímhle 100% souhlasím a kdo znal Jardu ví jakej byl. Ja jsem ho znal a je mi špatně z toho jak to media překroutí !!! ubožáci to jsou

dracek007
14. 9. 2011 • 11:32

Nikdy není vážnej důvod k činu ublížení na zdraví. Pokud se ožral a dělal bordel, neměl přeci svoji rodinu aby mu v tom zabránila. Nebo mu bylo jedno, že má dítě a starou doma? A co ta sestra udělala tak tragickýho aby ji napadl? A nehoda to je za volovinu. To by ho policie nikam nevezla ne? Spíš mi to přijde že se to se snaží hodit na ní, aby byla špatná a nezustalo to jen na něm. Sáhnout někomu na život a ublížit mu je neodpustitelné.

dracek007
20. 8. 2011 • 11:24

Tak tu nemel nesmysly když o tom nic nevíš... Kdo ví jak to bylo to nepoví. A hlavně řešit něco nožem je ubohé at se deje cokoliv. Snad ta sestra mu lila alkohol do krku násilím? to snad ne a pokud se někdo sám opije je to jeho věc, do toho ho nemůže nikdo nutit. Copak když měl přítelkyni a dítě, proč ho ona nezastavila v pití, nebo mu to schvalovala či ho v tom podporovala? Je moc pohledů na situaci. Kde je vlastně pravda???

powwerka
22. 6. 2011 • 20:41

Souhlasím s tebou.. Lehce se hází vina ne někoho, kdo se nemůže bránit.. Ale lidi co Jardu doopravdy znali, ví že byl hodnej kluk, a že kdyby neměl skutečně vážný důvod, tak by svou sestru "nenapadl".. Tenhle článek je jeden velkej nesmysl.. Chtělo by to nejdříve myslet, a potom psát..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.