Výtah Karolínce (1) málem utrhl ruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Výtah Karolínce (1) málem utrhl ruku!

Tady ve výtahu málem přišla Karolínka o ruku.
Tady ve výtahu málem přišla Karolínka o ruku. (Aha!: Michal VLČEK)

ZLÍN – O obrovském štěstí v neštěstí může mluvit maminka roční Karolínky Šantavé ze Zlína. Děvčátko při jízdě ve výtahu spadlo a zaklínilo si nešťastně ručičku do škvíry mezi jeho dveřmi. Naštěstí se výtah zastavil, a Karolínce ručičku neutrhl.

K plačící holčičce okamžitě vyjela záchranka. Lékař konstatoval komplikovanou zlomeninu levé ruky a nyní probíhá složitá léčba a objevily se i první komplikace. „Musíme pravidelně chodit na kontroly a převazy,“ říká maminka zraněné holčičky Dagmar Šantavá (23) s tím, že se ručička nehojí tak, jak by měla.

Lidé v panelovém domě už sepisují petici, chtějí modernizaci výtahu. Další z obyvatelek domu Magda Plášková říká, že výtah nedávno ublížil i jejímu pejskovi. „Když jedu se svým bernardýnem, musím často zastavit, do mezery se totiž dostává vodítko, které našeho čtyřicetikilového Maxipsa několikrát málem uškrtilo.“

„Výtah je skutečně nebezpečný, všichni v domě se domníváme, že zdaleka neodpovídá bezpečnostním předpisům, v kabině chybí druhé dveře. Právě úzká škvíra mezi stěnou výtahu a dveřmi je strašně nebezpečná, tento úraz není zdaleka první,“ stěžuje si maminka Karolínky.

4.10.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.